Duinen Zathe korting

Duinen Zathe korting

Korting voor Duinen Zathe in Appelscha. Het leukste pretpark van Noord-Nederland!
Het avonturenpark Duinen Zathe in Appelscha geldt als het leukste pretpark van Noord-Nederland. Dat is niet zo vreemd. Het park barst van de leuke attracties en gezellige zit plekken. Het is niet moeilijk een dag door te brengen in Duinen Zathe voor optimaal vermaak. Sterker nog: een dag is waarschijnlijk te weinig om alles wat hier te doen is mee te maken. Wat Duinen Zathe nog aantrekkelijker maakt, is de mogelijkheid om dit speelpark met een fijne korting te bezoeken, via het internet wellicht. Een prijsreductie is natuurlijk ideaal als je met een of meer kleinkinderen op stap wilt, een voordelig kinderfeestje wilt organiseren of met het gezin een aansprekend uitje wilt maken dat niet te veel geld kost. Zoek niet verder, want Duinen Zathe in Appelscha is dan de beste keuze die je kunt maken.

Bekijk hier de kortingen =>

Duinen Zathe korting

Bron: https://duinenzathe.nl/

Speeltoestellen en attracties in Duinen Zathe

Wat maakt Duinen Zathe nu zo leuk voor kinderen? Heel eenvoudig: de grote en afwissende hoeveelheid speeltoestellen en attracties voor kinderen van alle leeftijden. Zo kunnen de kids via de waanzinnige waterglijbaan Hara Kiri naar beneden roetsjen in een bootje, een te gek avontuur. De achtbaan Spur de Rups is ook voor de echte waaghalzen spannend. Verder zijn in Duinen Zathe onder meer een spookhuis, zweefmolen, piratenschip, luchtkussen, trampolines, botsautootjes en een heus verkeerscircuit te vinden. Echt iedereen komt in dit coole pretpark aan zijn plezier! Fijn is ook de mogelijkheid in Duinen Zathe om onbeperkt softijs, koffie, thee, drinken, patat, soep en broodjes te nuttigen. Dat lekkers is gewoon meegerekend in de entreeprijs, óók als je met een kortingskaartje naar binnengaat!

Regel nu jouw kortingskaartjes voor Duinen Zathe.
Laat jouw kinderen ook een dag volop genieten, spelen en ravotten in Duinen Zathe. Profiteer daarbij van een aanzienlijke korting op de toegangskaartjes door deze te bestellen via het internet wellicht. Wedden dat de kids na afloop met grote moeite mee naar huis te krijgen zijn en meteen roepen dat ze binnenkort weer naar Duinen Zathe willen?

Van plan om een reactie achter te laten, een vraag te stellen of een review te plaatsen? Dat kan hieronder.

Duinen Zathe korting
4.5 met 13 stemmen

Leave Comment

Overnachten in Sprookjesboom

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.