Duinen Zathe drukte

Duinen Zathe is een uitgebreid attractiepark dat zich bevindt in Appelscha. Een plek met een fantastische omgeving waar veel te beleven is. Maar er is niet alleen veel te beleven in Appelscha, maar ook in Duinen Zathe. Het wordt namelijk gezien als een van de uitgebreidste attractieparken in Nederland. Het is leuk voor jong en oud en dit is de perfecte combinatie voor een dagje uit. Want waar maak je dat nog mee, tegenwoordig? Dat je op plekken bent waar zowel jong en oud kunnen genieten van een fantastische dag? Zelfs voor de ouderen van dagen is het er supergezellig. Lees hieronder meer over de drukkere dagen.

Bekijk hier de tickets bij Vakantieveilingen.nl >>

De drukte in Duinen Zathe

Duinen Zathe drukte
Bron: https://duinenzathe.nl/attractiepark/openingstijden/

Verschillende attracties zijn de moeite waard om uit te proberen in Duinen Zathe. Een voorbeeld van een leuke attractie is de The London City Coaster. Zoals de naam al doet vermoeden, hebben we hier te maken met een zeer spannende achtbaan.

Voor de echte durfal is dit een leuke uitdaging. De achtbaan heeft een fantastische hoogte, waardoor je kunt genieten van een wonderbaarlijk uitzicht over Appelscha en het park in het algemeen. Ook zijn er piratenschepen, vliegende helikopters en spookhuizen. Spookhuizen zijn vooral leuk voor mensen die wel van een beetje horror in hun leven houden. Voor de kleine kinderen die niet van heftige dingen houden zijn er uiteraard ook gewoon traditionele draaimolens en nog veel meer.

Verschillende arrangementen beschikbaar

Het is mogelijk voor verschillende soorten groepen om via een arrangement te genieten van het park. Zo zijn er vergaderruimtes en kun je er dus een heerlijk uitje hebben met je hele bedrijf. Op die manier kun je aan teambuilding doen en samen genieten van het mooie park. Dit brengt de bedrijfssfeer ten goede en dit is uiteraard een voordeel voor het bedrijf in het algemeen. Ook is er de mogelijkheid tot familiedagen of andere soorten feestjes. Korting is vrijwel altijd mogelijk wanneer je besluit om met een grotere groep te komen. Financieel gezien zeer voordelig.

Meer informatie over pretparken lees je hier.

Op welke dagen kan het druk zijn?
Vul hieronder verder aan.

Last updated: donderdag 27 juni 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *