Duinen Zathe Appelscha

Kinderen hebben energie. En het is belangrijk voor kinderen om deze energie kwijt te kunnen. Gelukkig heb je daarom attractieparken, waarin ze alle energie die ze hebben kwijt kunnen. Maar pretparken zijn niet alleen leuk voor kinderen, ook voor volwassenen kan de adrenaline door je bloed heerlijk zijn. Er zijn uiteraard verschillende attractieparken in Nederland, maar geen één is zo stijlvol en bijzonder als het attractiepark Duinen Zathe in Appelscha. Dit attractiepark is namelijk voorzien van geweldige achtbanen. Zo heb je er de London City Rollercoaster. Deze achtbaan is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Deze achtbaan gaat zeer hoog, dus je hebt een geweldig uitzicht over het ganse park.

Bekijk hier meer over Duinen Zathe bij VakantieVeilingen.nl >>

Attracties & achtbanen in Duinen Zathe Appelscha.

Duinen Zathe Appelscha
Bron: https://duinenzathe.nl/

Uiteraard zijn er nog veel meer soorten attracties als je geen fan bent van achtbanen. Zo zijn er ook draaimolens, botsauto’s, spookhuizen en nog veel meer. Niet alleen voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Daarnaast is Duinen Zathe ook voorzien van een uniek verkeerscircuit. Hier kunnen kinderen met hun autootjes over een echte verkeersbaan rijden. Overal zijn verkeersborden aangegeven en op die manieren leren kinderen al snel iets van het verkeer. Naast plezier is deze bezigheid bovendien dus ook nog eens heel leerzaam.

Het attractiepark is ideaal om kinderfeestjes te geven. Er zijn arrangementen beschikbaar die korting bieden als je met een grote groep komt. Het jarige kind mag zelfs gratis naar binnen! Daarnaast wordt het jarige kind nog op andere manieren verwend. Uit de ervaringen van anderen blijkt dat een dergelijk kinderfeestje voor onvergetelijke dag zorgt. Voor een scherp tarief maakt je kind en zijn vrienden een onvergetelijk dag mee.

Er is zelfs al veel te beleven voor de allerkleinsten in het park, maar ook voor ouderen. Er is dus geen specifieke ideale leeftijd gebonden aan de kinderfeestjes. Niet alleen kinderfeestjes, maar ook andere arrangementen zijn beschikbaar. Zoals een familiedag of een feestje met je bedrijf. Er is kortom van alles mogelijk. Neem dus snel een kijkje!

Bekijk hier meer pretparken.

Vraag, opmerking of een ervaring delen? Laat dan hieronder een bericht achter.

Last updated: woensdag 17 juli 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0Shares