Duc de Brabant

Gelegen in één van de allermooiste gedeeltes van de provincie Noord-Brabant is Landal Duc de Brabant een zeer geliefd en veel bezocht vakantiepark. Dat komt niet alleen doordat er op het park zelf ontzettend veel te doen is voor jong en oud. Ook de omgeving van het vakantiepark is namelijk veelbelovend net als de bungalows waar je in kunt verblijven. De natuurliefhebbers beleven hier de vakantie van hun dromen aangezien Duc de Brabant midden in de Brabantse Kempen ligt. Je vindt er verschillende kleinschalige natuurgebieden en je kunt hier dan ook prima wandelen en fietsen. Ook verschillende grote steden zoals Tilburg en Eindhoven liggen niet ver weg zodat je keuze genoeg hebt bij een daguitstap!

Bekijk hier de actuele prijzen >>

Landal Duc de Brabant

Duc de Brabant
Bron: https://www.landal.nl/parken/duc-de-brabant

Dit vakantiepark beschikt over een groot openluchtzwembad dat gedurende het zomerseizoen geopend is. er is een afzonderlijk peuterbad bij waar de allerkleinsten veilig kunnen spelen. Verder beschikt het zwembad over een terras waar je heerlijk kunt relaxten terwijl de kinderen in het water spelen. Duc de Brabant beschikt over voldoende ontspanningsmogelijkheden.

Zo kun je er tafeltennissen, midgetgolfen en is er een groot en multifunctioneel sportveld. Er zijn verschillende speeltoestellen waaronder een draaimolen, schommels en een trampoline. Als je even helemaal wilt ontspannen kun je ook op het vakantiepark terecht voor welness of een beautybehandeling. En na een lange dag vol met spannende en leuke activiteiten kun je natuurlijk altijd terecht in het specialiteitenrestaurant Auberge De Hilver. Hier kun je overigens niet alleen dineren, maar ook ontbijten of gewoon even een drankje doen.

Accommodaties op het park.

Alle accommodaties op dit park zijn voorzien van alles wat je nodig hebt en volledig vrijstaand. Ze beschikken dan ook over een eigen terras en in de meeste gevallen ook een tuin. Er zijn bungalows beschikbaar voor twee personen, vier personen en zes personen. Er zijn ook grotere accommodaties die geschikt zijn voor tien personen. Sommige daarvan zijn zelfs speciaal aangepast voor mensen met een lichamelijke beperking.

Last updated: woensdag 17 juli 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0Shares