Drouwenerzand openingstijden

Veel attractieparken vestigen zich doorgaans op drukke locaties. Vooral in het westen en zuiden des lands zijn veel attractieparken te vinden. Maar veel mensen wonen daar en het is ook wel eens leuk om naar een andere locatie te gaan. Bijvoorbeeld naar een pretpark gaan tijdens je vakantie. Als dat je wat lijkt dan kan het aan te raden zijn om naar Drouwerenzand op vakantie te gaan. Dit is een prachtig uitgebreid attractiepark in het pittoreske Drenthe. Het voordeel van dit attractiepark is dat het zeer groot is en er ook mogelijkheden zijn om te overnachten met het hele gezin. Kom hieronder meer te weten over de Drouwenerzand openingstijden.

Bekijk hier de actuele openingstijden >>

De openingstijden en arrangementen van Drouwenerzand.

Drouwenerzand openingstijden
Bron: https://www.drouwenerzand.nl/attractiepark/openingstijden/

Drouwenerzand kent ook verschillende arrangementen. Zo is het mogelijk om met een schoolreisje erheen te gaan. Voor een school is dit ideaal, want je weet dat iedereen plezier heeft als het attractieparken betreft. Een ander voordeel is dat je veel korting ontvangt als je met een grote groep gaat. Zo kan het zijn dat je bijna 40% korting per kind krijgt!

Ook voor kinderfeestjes is het aan te raden om er de verjaardag te vieren. Er wordt namelijk voor eten gezorgd en dit neemt jou als ouder veel werk uit handen. Een ander voordeel is dat het kind een gratis cadeautje krijgt! Kinderen houden van cadeaus dus ze zullen dolgelukkig is. Plezier voor iedereen!

Er zijn leuke attracties voor verschillende soorten kinderen. Zo is er de mogelijkheid om pony te rijden. En elk kind houdt van spelen, om die reden zijn er ook verschillende speeltoestellen aanwezig. Voor mensen die graag hun energie kwijt willen zijn er ook trampolines. Er is niets leuker dan allemaal trucjes op deze trampolines doen. Je hoeft ook niet bang te zijn dat je ervan af valt, want het is allemaal goed beveiligd. Het is veiliger dan trampoline springen in je eigen tuin. De openingstijden kunnen variëren per seizoen, kijk daarom op de website.

Wanneer is het park geopend?

Door op één van de links te klikken ga je naar de actuele openingstijden van Drouwenerzand.

Vragen, opmerkingen of correcties kunnen hieronder doorgegeven worden.

Last updated: woensdag 17 juli 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0Shares