Drouwenerzand korting

Drouwerenzand kent zeer veel leuke attracties. Zo heb je er een treintje voor kinderen. Een trein voor kinderen is altijd leuk, want dan kunnen ze door het hele park rijden en kunnen de ouderen even dingen voor hunzelf gaan doen. Dit scheelt. Het voordeel van het treintje is dat hij altijd weer op dezelfde plek terugkomt dus dan hoef je niet bang te zijn dat je kind verdwaalt. Een andere leuke attractie is de botsauto’s. Botsauto’s zijn al zo oud als de weg naar Rome maar ze blijven altijd leuk. Dit omdat er zoveel vrijheid is en je kunt doen wat je wil. In de meest attracties kun je alleen maar zitten en moet je de boel laten ondergaan. Bij botsauto’s is dit niet het geval en dit maakt botsauto’s daarom zo leuk. Lees hieronder meer over de Drouwenerzand korting.

Bekijk hier de aanbiedingen >>

Spookhuis en meer attracties

Drouwenerzand korting
Bron: https://www.drouwenerzand.nl/attractiepark/korting/

Hou je van een beetje horror? Dan kun je genieten van het fantastische spookhuis in Drouwerenzand. Het is zeer eng, maar wel toegankelijk voor kinderen. Maar je moet wel van een spanning houden, want soms sta je te trillen op je benen! Het is bijvoorbeeld enger dan de gemiddelde horrorfilm. Voor de kleine kinderen zijn er overal verschillende speeltoestellen. Dit is ideaal voor de allerkleinsten.

Want een nadeel is dat deze allerkleinsten vaak niet overal in mogen. Maar dan zijn er gelukkig speeltoestellen en die zijn bereikbaar voor iedereen. Voor echte piraten zijn er ook nog een schommelschepen. Een schommelschip is echt een klassieke attractie en wordt overal gewaardeerd. Zeer de moeite waard!

Drouwenerzand kortingen te vinden?

Een voordeel van Drouwerenzand is dat het allemaal tegen scherpe tarieven al leuk kan worden. Daarnaast wordt het nog leuker als je de kortingen meerekent. Zo kun je bijvoorbeeld groepskorting krijgen als je met een grote groep naar Drouwerenzand gaat. Dergelijke kortingen zijn overigens ook gelden wat betreft kinderfeestjes. Met groepen zijn ook nog andere activiteiten mogelijk dan alleen de attracties. Zo weet je zeker dat je je nooit verveelt. Ideaal!

Bekijk hier meer informatie >>

Wij wensen je heel veel plezier!

Heb jij kortingen gezien voor Drouwenerzand? Deel dit door hieronder het formulier in te vullen.

Last updated: donderdag 27 juni 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *