Drouwenerzand drukte

Drouwenerzand drukte

In Nederland zijn er weinig attractieparken waar je er ook bij kunt overnachten. Op die manier mis je een beetje het echte vakantiegevoel. Je gaat dan namelijk ergens heen, maar je moet dezelfde dag alweer naar huis. Dat is natuurlijk nooit leuk om te doen. Het is leuker wanneer je terugkomt van vakantie en dan relaxt in een hotelkamer kunt gaan liggen. Dit is bijna nergens mogelijk behalve bij attractiepark Drouwenerzand. Een voordeel van Drouwerenzand is dat het ook een leuk park is voor mensen die beschikken over een kleine portemonnee. Het park kent namelijk een scherp tarief van 13,50 en daarbij zit ook eten en drinken inbegrepen! De prijzen kunnen overigens wel variëren per seizoen.

Bekijk hier of het druk is >>

Bijzondere attracties in Drouwenerzand.

Het park kent veel bijzondere attracties waarvan er een paar wel de moeite waard zijn om eens te noemen. Voor jonge kinderen is er namelijk een treintje beschikbaar. Dit treintje heeft een echte machinist die de kinderen door het hele park rijdt. Dit is natuurlijk hartstikke leuk om eens te doen voor je kind. Op die manier hebben ze afleiding en zijn ze in veilige handen! Voor de mensen die van wat meer gewaagde dingen houden is er de piratenboot. Dit is een swingende boot, waarvan je buik ook gaat swingen op een leuke manier! Leuk om met een paar vrienden heen te gaan en je emoties met elkaar te ervaren. Ook zijn er andere leuk attracties zoals botsauto’s.

Drouwenerzand drukte

Bron: https://www.drouwenerzand.nl/attractiepark/openingstijden/

In Drouwenerzand zijn kinderen tot en met 2 jaar gratis welkom. Mensen met jonge kinderen moeten dus snel de auto pakken! Dit scheelt namelijk heel geld als je veel kinderen hebt in die leeftijd. Voor groepen gelden er ook kortingen. Als je met een grote groep gaat is er namelijk soms een mogelijkheid om wel tot bijna 50% korting te krijgen. Daarnaast is het nog mogelijk om je oma en opa gratis mee te nemen, tijdens de herfstvakantie. Wat is er nou leuker dan dat? Je opa en oma een leuk uitje bezorgen!

Wanneer is het nou druk?

Op welke dagen kan het drukker zijn in Drouwenerzand?
Eigenlijk is het vrijwel overal drukker in vakantieperioden, weekenden en mooiere dagen. Wanneer je meer te weten wilt komen over het nieuws en wat er allemaal gebeurt in het attractiepark, dan verwijzen wij je graag naar de website.

Bekijk hier de drukteverwachtingen en meer >>

Wij wensen je heel veel plezier!

Vragen, opmerkingen of een correctie doorvoeren? Laat dan hieronder een bericht achter.

Drouwenerzand drukte
4.8 met 13 stemmen

1 Bericht

Moderator

33 minuten ago

Was het druk toen jij er was?

Leave Comment

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.