Dolfinarium

Houd je van dieren en zie je graag leuke shows, dan mag je het Dolfinarium niet missen! Je hebt hier veel ingrediƫnten voor een erg leuk dagje uit met het gezin. Bekijk hieronder de belangrijkste onderdelen van dit bekende park welke je absoluut moet zien. Wij wensen je ontzettend veel plezier tijdens dit leuke dagje uit.

Bekijk hier de kortingen >>

Zeehonden

Wanneer je door het park loopt, kom je allerlei dieren tegen. Het is natuurlijk erg leuk als je tijdens voedertijd ziet wat de zeehonden te eten

Dolfinarium
Bron: https://www.dolfinarium.nl/

krijgen. Of kijk mee tijdens een show waarbij diverse kunstjes worden gedaan bij de zeehonden waar ook verhalen verteld worden.

Zeeleeuwen theater

Bewonder de kunsten van de zeeleeuwen in dit theater.Er worden op vaste tijden shows gegeven, dit mag je dus niet missen. Je zult versteld staan van de vele kunsten die deze leuke dieren kunnen.

Dolfijnen in het Dolfinarium.

Dit is natuurlijk waar het park vooral bekend om is: de dolfijnen. In een grote dome worden de leukste shows gegeven met diverse trainers om deze slimme dieren te laten springen, zwemmen en lekker te laten gillen. Zorg dus dat je op tijd in de rij staat, dit is niet voor niets de populairste attractie!

Speeltuin gebied

In het midden van het park is een leuk gebied voor de kinderen om even lekker uit te leven met de diverse toestellen terwijl er diverse eettentjes aanwezig zijn om zo even goed te kunnen lunchen tussen de shows door. Ook kunnen de kinderen zich helemaal uitleven in de zomer bij de nieuwe waterglijbanen om zo helemaal een leuke dag te hebben met verkoeling en plezier.

Strand

Tijdens de zwoele zomerdagen kan een stuk verkoeling erg fijn zijn. Gelukkig heeft Dolfinarium daar een mooie plek voor: het bijgelegen strandje! Daar kan je even heerlijk uitwaaien en met z’n allen het water in springen om de hitte even te vergeten.

Bekijk hier meer over het park >>

Lees hier meer over:

Correcties, vragen en opmerkingen, stuur ze per e-mail door naar info@pretparkennederland.nl. Informatie toevoegen kan hieronder.

Last updated: woensdag 17 juli 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0Shares