Dolfinarium tickets

Ben je van plan om binnenkort naar Dolfinarium te gaan? Dan ben je in ieder geval niet de enige. Ieder jaar weer komen er duizenden mensen naar dit park om de vele bijzondere zeedieren te zien en de shows bij te wonen die met deze dieren georganiseerd worden. Wanneer je naar Dolfinarium wil, moet je natuurlijk wel beschikken over een ticket. Maar waar koop je zo’n ticket dan eigenlijk en hoe duur is het precies? Zijn er ook verschillende tickets voor kinderen en volwassenen? Hieronder vertellen we je er alles over.

Bekijk hier de aanbiedingen >>

Hoe koop je de Dolfinarium tickets?

Dolfinarium tickets
Bron: https://www.dolfinarium.nl/tickets/

Er zijn twee verschillende manieren om tickets te kopen voor Dolfinarium. Allereerst is het mogelijk om gewoon naar het park toe te gaan en aan de poort een ticket te kopen. Het nadeel hiervan is echter dat je een stuk meer betaalt dan wanneer je de tickets online koopt. In dat laatste geval betaal je niet alleen standaard een stuk minder voor een ticket, maar profiteer je vaak ook nog eens van acties waardoor je extra korting krijgt.

Prijzen van Dolfinarium kaartjes

De prijs van Dolfinarium tickets kan behoorlijk uiteenlopen. Allereerst is het online en stuk voordeliger om tickets te kopen. Daarnaast verschilt het ook per maand hoe duur de tickets zijn. Zo betaal je in de zomer 19 euro voor een ticket terwijl het in het najaar twee euro goedkoper is. Daarnaast worden kinderen jonger dan drie jaar gratis toegelaten tot het park net als begeleiders van mensen met een handicap.

Voordelige tickets

Naast de reguliere Dolfinarium tickets zijn er nog talloze acties waardoor een ticket nog goedkoper wordt. Bijvoorbeeld wanneer je met een grote groep naar Dolfinarium komt. Daar heeft het park namelijk extra voordelige tarieven voor samengesteld. Bovendien zijn er het hele jaar door acties waarmee je voordelige Dolfinarium tickets kan aanschaffen. Ben je van plan om vaker naar het park te gaan? In dat geval kun je er ook voor kiezen om een abonnement te nemen.

Bekijk hier de kaartjes >>

Heb je tips of meer informatie over de tickets? Dan kan je dat hieronder laten weten.

Last updated: woensdag 17 juli 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0Shares