Dolfinarium parkeren

Dolfinarium parkeren

Wanneer je naar het Dolfinarium gaat, kun je zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Wanneer je met de auto bent, parkeer je natuurlijk het liefst zo dicht mogelijk bij het park. Het is immers niet fijn om eerst nog een stuk te moeten lopen, vooral niet als je ook nog kinderen bij hebt. Gelukkig zijn er rondom het park meer dan genoeg parkeermogelijkheden, op welke manier je ook naar Harderwijk bent gekomen! Lees hieronder meer over de het parkeren bij het park.

Bekijk hier informatie over het parkeren >>

Dolfinarium op de kaart.

Gemeentelijke parkeerterreinen

In de directe omgeving van Dolfinarium zijn meerdere gemeentelijke parkeerterreinen te vinden. Je kunt hier tegen betaling parkeren. Dat betalen die je overigens wel vooraf te doen. Zodra je Harderwijk binnenrijdt, word je duidelijk verwezen naar het parkeerterrein waar je op

Dolfinarium parkeren

Bron: https://www.dolfinarium.nl/contact/adres-route/

dat moment terecht kunt als bezoeker van Dolfinarium. Ook aan de boulevard zijn parkeerplekken te vinden. Houd er echter wel rekening mee dat deze plaatsen enkel bedoeld zijn voor kort parkeren. Je kunt hier maximaal drie uur blijven staan en de meeste bezoekers verblijven langer in Dolfinarium. Als dag gast van het park is daarom verstandiger om op de Lelykade(P2) te parkeren. Vanaf deze parkeerplaats is het via de boulevard een klein stukje lopen naar het Dolfinarium. Een parkeerplaat moet ter plaatse worden gekocht en niet bij het park.

Mindervaliden

Als minder valide kan zelfs het kleinste stukje lopen een ontzettend eind zijn. Wanneer je met de auto komt, hoef je gelukkig niet op een gemeentelijke parkeerplaats te staan. Er zijn namelijk speciale parkeerplaatsen voor minder validen bij Dolfinarium te vinden. Daarvoor m Beschik je met een GPK over een officiële gehandicaptenparkeerkaart? In dat geval kun je direct bij de hoofdingang van het park parkeren. Rijd daarvoor over de brug naar het Dolfinarium-eiland en ga vervolgens richting de Strekdam. De parkeerplaatsen voor mindervaliden zijn aan de linkerkant van de hoofdingang te vinden. Deze zijn dus alleen beschikbaar wanneer je beschikt over een gehandicaptenparkeerkaart.

Enkele interessante links voor het parkeren:

Zelf nog informatie toevoegen over het parkeren bij het Dolfinarium dan kan je hieronder e.e.a. toevoegen.

Vragen of opmerkingen? Laat dan hieronder een bericht achter.

Dolfinarium parkeren
4.5 met 15 stemmen

1 Bericht

H.A. v.d. Linden

33 minuten ago

Ik ben in het bezit van een invalidekaart GPK , vraag is hoeveel uur mag ik bij de ingang daar staan en moet ik een dagkaart daar kopen en hoeveel moet ik daarvoor betalen. Zijn er voldoende plaatsen beschikbaar want ik moet mij verplaatsen m.b.v. een rolstoel door een beenamputatie !

Leave Comment

Overnachten in Sprookjesboom

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.