Dolfinarium openingstijden

Dolfinarium behoort zonder twijfel tot de meest populaire parken in Nederland. Het is dan ook niet verwonderlijk dat veel mensen online op zoek gaan naar informatie over het park. Welke shows er gegeven worden bijvoorbeeld of wat nu precies de openingstijden zijn. Dat laatste is natuurlijk wel zo handig wanneer je van plan bent om het park te gaan bezoeken. Je wilt immers niet een paar uur in de auto zitten om er vervolgens in Harderwijk achter te komen dat Dolfinarium gesloten is. En wanneer je een dagje uit gaat plannen, wil je natuurlijk ook wel weten tot hoe laat je in dit park kunt blijven. Om je een goed overzicht te geven van de Dolfinarium openingstijden, vertellen we je hieronder alles wat je erover zou moeten weten!

Bekijk hier de informatie op de website >>

Dolfinarium openingstijden: niet het hele jaar geopend

Dolfinarium openingstijden
Bron: https://www.dolfinarium.nl/plan-je-bezoek/openingstijden/

Allereerst is het belangrijk om te beseffen dat het park niet het hele jaar door geopend is. In de winter is Dolfinarium namelijk gesloten en heb je dus niet de gelegenheid om het park te bez

oeken. De exacte data waarop Dolfinarium open gaat en sluit verschillen overigens per jaar. Meestal gaat het park half februari open en heb je vervolgens tot eind oktober de gelegenheid om de bijzondere dieren en de geweldige shows te bezoeken. Dat betekent trouwens niet dat Dolfinarium gedurende die periode iedere dag geopend is. Wel is het park juist tijdens zon- en feestdagen vrijwel altijd geopend. In Maart is Dolfinarium echter voor een groot gedeelte gesloten. In die maand kun je namelijk alleen in de weekenden naar binnen. Tijdens doordeweekse dagen blijft het park dan gesloten.

Wanneer is het Dolfinarium geopend?

Maar hoe zit het dan precies met de tijden waarop Dolfinarium geopend is? Over het algemeen is het park geopend van 10.00 uur tot en met 17.00 uur. In de zomer is het echter vaak drukker in het park en blijft het bovendien langer licht. Daarom kiest Dolfinarium er dan voor om een uur langer open te blijven.

Bekijk hier de praktische informatie >>

Meer informatie toevoegen over de openingstijden kan hieronder.

Last updated: woensdag 17 juli 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0Shares