Dolfinarium korting

Dolfinarium: op-en-top plezier voor alle leeftijden. Op welke manier met korting gaan?
Als je een keer een echt ontspannen dagje erop uit wilt, is het Dolfinarium in Harderwijk een prima optie. Of je nu als echtpaar gaat, alleen of als gezin met jouw kinderen: in het Dolfinarium is veel te beleven en maak je op-en-top plezier mee! Helaas is de normale entreeprijs van 28 euro per kaartje voor veel mensen nogal aan de hoge kant. Daarom is een mooie korting ideaal, vooral als je van plan bent om met meerdere personen heen te gaan. Met name gezinnen kunnen optimaal profiteren van fraaie kortingsacties en zo veel geld uitsparen! Lees hieronder meer over de Dolfinarium korting.

Bekijk hier meer informatie >>

Met korting naar Dolfinarium?

Dolfinarium korting
(Bron: Dolfinarium.nl)

Door jouw bezoek ruim op tijd te plannen en de kaartjes met korting voor het Dolfinarium in Harderwijk alvast online te bestellen, ben je verzekerd van een voordelig uitje. Bestel al jouw tickets op tijd en gezamenlijk in één keer. Vervolgens geniet je nog meer van het Dolfinarium, hét ultieme dierenpark in Nederland waar jij en je familieleen en/of vrienden kennis kunnen maken met de meest bijzondere zeedieren die er in Nederland te zien zijn!

Activiteiten en avonturen in het Dolfinarium

Wat is er allemaal te beleven in het Dolfinarium, als je met korting dit park bezoekt? De meeste mensen denken meteen aan de dolfijnen, zeeleeuwen en orka’s. Dit zijn inderdaad de grootste attracties in Harderwijk. De kunstjes van deze dieren zijn meer dan indrukwekkend en zul je niet snel vergeten. Maar naast alle dierenshows blinkt het Dolfinarium in Harderwijk ook uit door de gezellige sfeer. Zo zijn er in dit park voldoende speeltuinen voor kinderen.

Ook kun je zwemmen met dolfijnen en unieke foto’s laten maken, bijvoorbeeld met zeeleeuwen. Verder kun je als ouder of volwassene heerlijk tot rust komen op de terrasjes van het Dolfinarium. Naast de korting op de entree kunnen koffieliefhebbers hun hart ophalen: voor enkele euro’s kun je in het Dolfinarium de hele dag onbeperkt superieure koffie drinken. Het Dolfinarium biedt al met al voor elk wat wils. En… tegen een voordelige en scherpe prijs!

Bekijk hier de aanbiedingen >>

Meer over de Dolfinarium:

Heb je nog ergens anders een korting gevonden voor Dolfinarium? Laat dit dan hieronder weten.

Last updated: woensdag 17 juli 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0Shares