Dolfinarium drukte

Dolfinarium is ontzettend populair. Dat is ook wel te zien aan de bezoekersaantallen. Vanuit heel Nederland en zelfs uit het buitenland komen er mensen speciaal naar Harderwijk om Dolfinarium te bezoeken. Dat is overigens ook niet zo vreemd, aangezien Dolfinarium uniek is. De verschillende dieren en de shows trekken ontzettend veel bekijks. Dat heeft soms wel tot gevolg dat het behoorlijk druk kan zijn in het park. Deze dolfinarium drukte is voor sommige mensen zelfs een reden om niet te komen. Maar wanneer bereikt de Dolfinarium drukte dan eigen haar hoogtepunt en wanneer is het juist rustig? We zetten het hieronder voor je op een rijtje.

Bekijk hier meer informatie >>

De drukte in Dolfinarium.

Dolfinarium drukte
Bron: https://www.dolfinarium.nl/plan-je-bezoek/openingstijden/

Niet iedereen houdt van drukte. Er zijn behoorlijk wat mensen die daar eigenlijk helemaal niet tegen kunnen. Het is dan ook handig om te weten wat de drukste momenten zijn in Dolfinarium. Eigenlijk is dat bij de meeste pretparken en dierentuinen hetzelfde.

Als het gaat om seizoenen, is de zomer meestal verreweg het meest druk in het park. Daarnaast is het verstandig om de schoolvakanties in de gaten te houden. Veel mensen komen met kinderen naar het park waardoor het tijdens schoolvakanties én op zaterdagen extra druk kan zijn. Hetzelfde geldt trouwens voor de feestdagen.

Wanneer is het niet druk in Dolfinarium?

Als je het park wilt bezoeken wanneer het wat rustiger is, wil je natuurlijk juist weten wanneer het niet druk is. Zoals gezegd is dat lang niet altijd goed te voorspellen. Er valt dus geen garantie te geven dat het op bepaalde momenten niet druk is. Er zijn echter wel bepaalde maanden en dagen waarop je meer kans maakt op een rustige dag in Dolfinarium. Ga het liefst op een doordeweekse dag in de maanden april, mei, september of oktober. Als je toch perse tijdens de vakantie naar het park wil, kun je het beste voor de voorjaarsvakantie kiezen. Van alle vakanties wordt Dolfinarium tijdens deze vakantie namelijk het minst bezocht.

Veel plezier met dit leuke dagje uit!

Vragen, opmerkingen of tips kunnen hieronder toegevoegd worden aan de pagina.

Last updated: woensdag 17 juli 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0Shares