DoeZoo insektenwereld tickets

Wil je een leuk dagje uit voor de kids? Ga dan naar de DoeZoo in Groningen. Dit interactieve park inspireert kinderen over de wonderenwereld van insecten en dieren. Zo kun je naar slangen kijken, schilpadden van dichtbij bekijken en allerlei kleine insecten aanschouwen. Het behoort tot de top-3 uitjes van Groningen. Tickets kopen voor dit unieke park?

Bekijk hier de overnachtingen in Groningen om naar DoeZoo te gaan >>

Entreekaarten DoeZoo.

DoeZoo insectenwereld tickets

Bron: http://doezoo.nl/

Het bezoeken van dit bijzondere park kan al voor slechts € 7,- euro. Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen kinderen en volwassenen en iedereen vanaf 3 jaar betaalt een entreeprijs van € 7,-. De allerkleinste tot 2 jaar, die mogen gratis naar binnen. Deze prijzen zijn zowel in de schoolvakanties geldig als buiten de schoolvakanties om.

Wat kun je verwachten?

Wanneer je een ticket koopt voor de DoeZoo tijdens de schoolvakanties, dan kun je met jouw entreekaart niet alleen toegang verkrijgen, ook is het inclusief een rondleiding, theatervoorstelling en knutselactiviteit. Het is hierdoor een perfect uitje voor in de schoolvakanties. Buiten de schoolvakanties is er iedere woensdag, zaterdag en zondag een rondleiding door de DoeZoo.

Kinderfeestjes en grote groepen

Ook is het mogelijk om jouw kinderfeestje te organiseren bij de DoeZoo. Je betaalt dan een uniek entreetarief. Je hebt verschillende opties voor kinderfeestjes waarbij eten en drinken inclusief zijn en je de dieren van dichtbij mag bekijken. De entreekosten verschillen dan per feestje van € 7,95 per kind en begeleider tot € 9,95 per kind en begeleider. Het is een unieke en originele plek om een kinderfeestje te organiseren. Een feest voor grote mensen organiseren? Dat kan hier ook. Je kunt genieten van verschillende arrangementen inclusief lunch of hapjes. De prijzen voor deze uitjes variëren van € 6,50 per persoon tot € 18,95 per persoon.

Op zoek naar een uniek uitje in Groningen? Bezoek de interactieve DoeZoo en leer meer over insecten, slangen, schildpadden en nog veel meer dieren.

DoeZoo op de kaart:

Vragen of opmerkingen? Laat dan hieronder een bericht achter.

DoeZoo insectenwereld tickets
4.5 met 13 stemmen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *