DoeZoo insectenwereld korting

DoeZoo insectenwereld korting

Voordelig erop uit in de provincie Groningen. Ga naar DoeZoo insectenwereld met korting.
Wil je voordelig een dagje met jouw kinderen genieten in de provincie Groningen, dan is Insektenwereld DoeZoo in het Groningse dorp Leens een aanrader. De normale entreeprijs van dit dieren- en belevenispark vinden veel mensen wat aan de hoge kant. Maar gelukkig zijn er kortingskaartjes voor DoeZoo beschikbaar op het internet waarschijnlijk. Zodat jij en jouw gezin er lekker voordelig op uit kunnen. Natuurlijk zijn de kortingskaarten ook ideaal als je bijvoorbeeld een leuk kinderfeestjes wilt organiseren in het mooie Groningerland!

Bekijk hier de overnachtingen in Groningen om naar DoeZoo te gaan >>

Activiteiten en avonturen in DoeZoo, naar het park met korting?

DoeZoo insectenwereld korting

Bron: http://doezoo.nl/

In de DoeZoo Kom je allerlei soorten dieren en planten tegen enervarwn houw kinderen deze flora en fauna met al hun zintuigen. Kinderen maken hier op een interactive manier kennis met insekten, reptielenen vogels van allerlei soorten. Zoals de bidsprinkhaan, bijen, wespen, spinnen en slangen, maar ook neusgaten, uilen en allerlei soorten kleine maar bijzondere dieren. De filosofie van DoeZoo is beleven door ervaren. Kinderen mogen de dieren- en planten zien. Horen. Ruiken. Voelen en proeven.

Naast dieren en planten is er in dit fantastische kinderkerk ook genoeg te spelen in de speeltuin. En de ouders kunnen relaxen in het restaurant, onder het genot van koffie en gebak. De DoeZoo biedt dan ook een dagje ontspanning en avontuur voor alle leeftijden.ook voor arrangementen, zoals een familieuitje, verjaardag, een uitje met de klas of activiteiten, kun je in de DoeZoo goed terecht. Het park biedt voor mensen met een verstandelijke beperking dagbestedingsactiviteiten aan en heeft dus ook een nuttige sociale en maatschappelijk functie. Beleef zelf de charme en passie van de DoeZoo en kom een keer een dagje echt ontspannen in dit leerzame belevingspark in het pittoreske Groningse dorpje Leens.

Koop nu jouw voordeelkaartjes

Breng ook goedkoop een bezoek aan DoeZoo in Leens in de rustige provincie Groningen en koop nu via het internet een setje kortingskaartjes voor dit leuke kinderpark. Jouw kids zullen er blij mee zijn en nog lang nagenieten.

DoeZoo insectenwereld korting
4.4 met 12 stemmen

Leave Comment

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.