Disneyland Parijs tickets

Je hebt besloten om een paar dagen naar Disneyland Parijs te gaan. Hoe leuk is dat?! Nu je zeker weet dat je erheen gaat, is het tijd om de tickets te regelen. Waar kun je deze kopen en hoe duur zijn ze? Lees hieronder meer over de Disneyland Parijs tickets. Door op één van de blauwe links te klikken ga je naar Disneyland waar je toegangskaarten kunt bestellen en meer informatie kunt opdoen.

Bekijk hier de kaartjes >>

Lees meer informatie over de:

Tickets kopen via de website van Disneyland Paris.

Disneyland Parijs tickets
Bron: Disneyland Paris

Je kunt natuurlijk je tickets via Disneyland zelf kopen. Vaak koop je dan tickets voor meerdere dagen, omdat het park zo groot is dat je het park in één dag niet echt kunt beleven. Je kunt er dan voor kiezen om er een (of meerdere) overnachting bij te kopen via Disneyland. Je verblijft dan op een accommodatie die eigendom is van Disneyland Parijs.

Maar als je nu een dagticket koopt voor een dag in de maand augustus, dan ben je tussen de €79,- en €99,- kwijt voor iemand van twaalf jaar of ouder. Voor kinderen jonger dan twaalf jaar ben je tussen de €72,- en €92,- kwijt.

Het prijsverschil zit hem in wat voor toegangsticket je koopt, je kunt namelijk een toegangsticket kopen voor één park, of voor beide parken van Disneyland. Ben je van plan om meerdere dagen te gaan? Dan schiet de prijs wel omhoog, maar je hebt dan natuurlijk wel veel langer de tijd om in dit magische park dingen te ontdekken en te beleven.

  • 2 dagen: >12jr = €150,00 || <12jr = €133,-
  • 3 dagen: >12jr = €185,- || <12jr = €166,-
  • 4 dagen: >12jr = €226,- || <12jr = €180,-

Bij bovengenoemde tickets heb je toegang tot beide Disneyparken. Actuele prijzen verwijzen wij je naar de website van het pretpark.

Externe verkopers

Je kunt je ticket voor het park ook via andere sites kopen. Denk bijvoorbeeld aan de ANWB of WeekendjeWeg. Je kunt bij deze sites ook arrangementen kopen zodat je ook meteen een overnachting bij hebt.

Een andere optie is om met een busreis naar Disneyland Parijs te gaan. Veel maatschappijen die busreizen aanbieden bieden ook deze busreis aan. Het kan dan gaan om een busreis met twee of drie overnachtingen erbij. Het handige aan een busreis is dat het vervoer meteen geregeld is waardoor je je ook geen zorgen hoeft te maken over parkeerkosten, tolwegen en de kosten van de brandstof.

Meerdere wegen leiden naar Rome, en meerdere wegen leiden natuurlijk ook naar Disneyland Parijs! Het park is werkelijk een grote magische wereld waarin zoveel te beleven en te bekijken valt dat je je ogen uit kunt kijken. Google wat rond voordat je tickets koopt en houdt aanbiedingen goed in de gaten om zo voordelig mogelijk uit te zijn.

Bekijk hier de prijzen >>

Heb je een vraag, wil je een correctie doorvoeren of een opmerking plaatsen? Vul dan hieronder het formulier in. Vond je dit artikel nou nuttig? Deel dit dan op social media.

Last updated: donderdag 27 juni 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *