Disneyland Parijs parkeren

Disneyland Parijs parkeren

Disneyland Parijs parkeren

Een dagje Disneyland, er komt veel bij kijken. Naast het eventuele boeken van een verblijf en de tickets, zijn er nog meer kostenposten waar rekening mee gehouden moet worden. Wanneer je met de auto naar Disneyland gaat, zul je de auto ook moeten parkeren. Hoe werkt dat precies en wat zijn de kosten voor parkeren? Hier lees je alles over de parkeermogelijkheden bij Disneyland.

Bekijk hier alles over het parkeren >>

Lees meer over de:

Disney Car Park

Om het zo handig mogelijk te maken voor de gasten, is er dicht bij Disneyland een speciale parkeergarage. Deze Disney Car Park is op loopafstand van het park. Je betaalt per dag en kunt jouw auto hier veilig achterlaten. Voor een standaard auto betaalt je €25,- per dag. Voor overige voertuigen gelden andere tarieven. Is het voertuig hoger dan 2 meter? Dan betaal je hetzelfde bedrag als voor een auto. Motors kun je voordelig stallen voor €20,- per dag en busjes en campers voor €40,- per dag. De kosten zijn inclusief en je kunt jouw auto hier de hele dag kwijt.

Inbegrepen bij hotelkosten

Wanneer je een verblijf in een Disney hotel boekt, zijn de parkeerkosten inbegrepen. Het kan dus een stuk voordelig zijn om een verblijf in een dergelijk hotel te boeken om zo te kunnen besparen op parkeerkosten. Verblijf je in een partnerhotel van Disney? Ook dan maak je aanspraak op gratis parkeren. De voorwaarde is wel dat je het hotel via de Disney boekingssite gereserveerd hebt. Ook dan kun je gebruik maken van gratis parkeren.

Parkeer buiten Disney

Wil je besparen op parkeerkosten? Je kunt een stuk voordeliger en soms zelfs gratis parkeren in nabijgelegen dorpen. Op deze manier bespaar je op de parkeerkosten en kun je dit geld veel leuker gebruiken in het park. Disneyland Parijs is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Via dit streekvervoer kun je vervolgens naar het park komen. Het is misschien ietwat omslachtig, maar het kan een stuk voordeliger zijn.

Wil jij ook de wonderenwereld van Disneyland Parijs bezoeken? Wanneer je met de auto naar Disneyland gaat, kun je gebruik maken van de daarvoor geschikte parkeergarage. Twijfel je nog of je een verblijf wilt boeken? Het scheelt je op z’n minst de parkeerkosten voor deze dagen. Het kan dus een voordelige optie zijn om toch een verblijf te boeken. Boek alvast een parkeerkaart online via de Disney boekingssite en geniet van een veilige parkeerplaats dicht bij het park.

Opmerkingen kunnen hieronder achterlaten worden. Correcties kunnen per e-mail verzonden worden naar info@pretparkennederland.nl.

Disneyland Parijs parkeren
4.6 met 70 stemmen

Moderator

Alles over de leukste pretparken, attracties en nog veel meer.

1 Bericht

Moderator

33 minuten ago

Heb jij een goede tip waar je kunt parkeren?

Leave Comment

Tips

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.

Kortingscode pretpark gevonden?

Heb je een kortingscode of bon gevonden om met korting tickets te bestellen voor een pretpark en/of hotel? Stuur dit dan naar tips@pretparkennederland.nl. Onze lezers zullen je dankbaar zijn!