Disneyland Parijs openingstijden

De openingstijden van Disneyland Parijs.
Disneyland Parijs, het park van ieders dromen. Daar bij het grote roze kasteel waar alle sprookjes werkelijkheid worden. Waar je kunt genieten van de parade waarbij alle Disneyfiguren aan je voorbij trekken. Het park waar het altijd druk is maar zo’n gezellige sfeer hangt dat zelfs opa en oma zich weer even kind kunnen voelen. Disneyland Parijs bestaat tegenwoordig uit drie parken; Disneyland, Disney Studios en Disney Village. In laatstgenoemde kun je voornamelijk eten, drinken en shoppen. Beide andere parken staan boordevol attracties voor jong en oud. Aangezien het er nog wel eens druk wil zijn is het handig van te voren even de openingstijden te checken. Zo weet je precies hoeveel tijd je in het park kunt doorbrengen en of je het red om alle attracties aan te doen.

Bekijk hier de openingstijden >>

Lees meer informatie over de:

De openingstijden van Disneyland Parijs.

Disneyland Parijs openingstijden
Bron: http://www.disneylandparis.nl/

Disneyland het park waarmee het allemaal begon 25 jaar geleden in Parijs. De openingstijden van het park zijn seizoensgebonden. ‘s Winters is het meestal een stuk minder druk in Disneyland waardoor de openingstijden korter zijn dan in de zomer. De gehele zomer is het park geopend van 10 uur ‘s ochtends tot 11 uur ‘s avonds. In de winter opent het park ook om 10 uur in de ochtend maar gaat het ‘s avonds om 19.00 of 20.00 uur dicht. Rondom de vakanties is het park vaak wel langer open in de winter. Voor de precieze openingstijden kijk je het beste even op de site van Disneyland zelf. Hier kun je per kalender dag precies zien van hoe laat tot hoe laat het park geopend is.

Disney Studios

Het in 2002 bij Disneyland bijgebouwde Disney Studios is iedere dag geopend van 10.00 tot 19.00 uur. Het park is absoluut een bezoekje waard. In Disney Studios, wat is opgebouwd als een echte filmset vindt je fantastische shows voor jong en oud en eveneens zijn er magische gebieden te vinden waarop de leukste atttracties zijn geplaatst. In de komende jaren zijn ze er hard aan het werk met een StarWars themagebied en voor de kleintjes een Frozen gebied. Zeker in de zomer is het de moeite waard om na je bezoekje aan Disney Studios nog een bezoek te brengen aan Disneyland.

Disney Village

Disney Village is het grote entertainmentcentrum van Disneyland. Je kunt hier shoppen, eten, drinken, en er zijn evenementen en shows. Entree is gratis en het park gaat iedere dag open om 07.30 zodat je er zelfs een bezoekje aan kunt brengen als Disneyland nog niet open is.

Bekijk hier de openingstijden >>

Heb je een vraag, opmerking of wil je een correctie doorgeven? Laat dan hieronder een bericht achter.

Last updated: woensdag 17 juli 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *