Disneyland Parijs hotel

Disneyland Parijs; het park dromen tot leven komen. De grote droom van ieder kind, maar vaak ook nog van iedere volwassene is een bezoekje aan het park. Een dagtrip vanuit Nederland is vaak te kort om het gehele Disneygebied te bezoeken. De meeste mensen kiezen er dan ook voor om meerdere dagen te verblijven in en nabij Disneyland. Disney beschikt in Parijs over drie parken. Disney Studios, Disney Village en Disneyland. Bijbehorende heeft het park verschillende hotels in de buurt van het park. Van hieruit rijden gratis pendelbussen die je van het hotel naar het park brengen. Lees hieronder verder over het Disneyland Parijs hotel.

Bekijk hier de overnachtingen >>

Lees verder over de:

Het Disneyland Parijs hotel.

Disneyland Parijs hotel
Bron: http://www.disneylandparis.nl/

Dit is het duurste hotel wat Disneyland tot zijn beschikking heeft. Je verblijft op nog geen 5 minuten loopafstand van het park. Het 5 sterren hotel beschikt over kamers voor 2, 4 en 5 personen. Je kunt er onder andere gebruik maken van het zwembad, de sauna, fitnessruimte en de videospeelhal. Parkeren is bij de prijs inbegrepen. Wil je ontbijten of dineren dan dien je hiervoor extra te betalen.

Andere Disney hotels

Vind jij het Disneyland hotel te duur maar wil je toch graag verblijven in een bijbehorend hotel? Rondom het Disneypark bevinden zich nog vijf andere Disneyhotels waar je je verblijf kunt doorbrengen. Disneyhotel Santa Fe en Cheyenne zijn het goedkoopst maar liggen wel op 20 minuten loopafstand van het park. Kies voor hotel New York, Newport Bay Club of Sequoia Lodge om dichterbij het park te zitten en je kunt dan ‘s avonds ook nog een baantje trekken in het zwembad wat zich in het hotel bevindt. Vanuit alle Disneyhotels rijden gratis pendelbussen naar het park.

Verblijven in een cottage

Hou jij niet zo van hotels en verblijf je liever op een bungalowpark. Disneyland beschikt over twee bungalowparken. Op Disney’s Davy Crockett Range verblijf je in blokhutten. De range beschikt over een zwembad, mini golfbaan, tennisbanen een winkeltje en buitenspeelplaatsen. Zeker voor een langer verblijf een absolute aanrader.

Villages Nature Paris beschikt over Cottage’s en appartementen waarin je kunt verblijven tijdens je bezoek aan Disneyland. Dit park is een samenwerking met Centerparcs, hetgeen het park uitermate geschikt maakt voor een langere vakantie. Op het park vindt je een subtropisch zwembad met diverse glijbanen, bubbelbad en jacuzzi. Er is een boerderij en diverse tuinen. Er is een strandje en buitenspeelplaatsen in het bos. En heb je zin om een wedstrijdje te bowlen, dan behoort dat ook tot de mogelijkheden. Eten en drinken doe je er in het restaurant, bar of café.

Bekijk hier het hotel >>

Heb je een vraag, wil je een correctie doorgeven of een opmerking plaatsen? Vul dan hieronder het formulier in.

Last updated: woensdag 17 juli 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0Shares