Disneyland Parijs entree

Vraag zomaar willekeurig kinderen waar ze heel graag naar toe zouden willen, en zeker weten dat ze Disneyland Parijs noemen. Disneyland Parijs heeft zeker voor kinderen iets heel magisch, daar moet je als kind (maar zeker ook als ouders) écht geweest zijn. Lees hieronder meer over de Disneyland Parijs entree. Wij wensen je ontzettend veel plezier in dit pretpark.

Bekijk hier de prijzen >>

Attracties en shows

Disneyland Parijs entree
Bron: http://www.disneylandparis.nl/

Het immense attractiepark opende de deuren in 1992 onder de naam Euro Disney. Daarmee werden de verhalen en sprookjes voor ene breder publiek toegankelijk en hoefde niet meer naar Disneyland in Amerika gereisd te worden. Twee jaar later kreeg het de naam Disneyland Parijs en die naam wordt nu nog steeds gevoerd. Het aantrekkelijke attractiepark gaat nadrukkelijk met de tijd mee en slaagt er telkens weer in te vernieuwen en blijft daardoor steeds aantrekkelijk.

Neem attracties als The Twilight Zone Tower of de Terror of Crush Coaster. Deze attracties stonden er in 1992 nog niet. De attracties zijn snel, spannend en geven de bekende adrenalinestoot terwijl de allerkleinsten juist genieten van hun ontmoetingen met de bekende Disney iconen.

Het park bestaat uit vijf verschillende themagebieden en in elk van die gebieden zijn attracties, shows en kun je terecht bij winkels en horecagelegenheden. De vijf gebieden – Main Street, U.S.A., Frontierland, Adventureland, Fantasyland en Discoveryland zijn allemaal zeer de moeite waard. Je weet als bezoeker niet welk gebied je nou als eerste moet bezoeken.

Overnachten

Behalve het feit dat alleen de attracties het bezoeken al meer dan waard zijn, zijn zeker de parades – die ook in de avonduren plaatsvinden- dat ook. De parades die zeer regelmatig worden gehouden en zeker rondom elke feestdag vertellen op unieke wijze het verhaal van de sprookjes van Disney. Het park heeft voor kinderen in alle leeftijdscategorieën meer dan voldoende te bieden en overnachten doe je gewoon op het park zelf. Want in een dag zie je veel te weinig van alles wat Disneyland Parijs te bieden heeft. Overnachten is dus echt noodzakelijk om optimaal te kunnen genieten van wat het park te bieden heeft.

Entree Disneyland Parijs, veel plezier!

Ook zijn er entreekaartjes van 63 en 72 euro, naar gelang hoe lang, wanneer en welk deel van het park je wenst te bezoeken. Bovendien zijn er legio arrangementen te boeken voor een aantal dagen toegang tot het park én een of meerdere overnachtingen in hotels op het park zelf of rondom en in de nabijheid ervan.

Wat heb jij betaald voor de tickets en wat is jouw ervaring met Disneyland? Laat hieronder een berichtje achter.

Last updated: woensdag 17 juli 2019

One Comment

  1. Disney is niet leuk meer, niet om de attracties of de sfeer das fantastisch. De wachttijden zijn het probleem. 100 min is daar niet veel. En als je dan tussendoor wat wil snacken, vergeet dat maar, ff 60 min in de rij is niks en dan is de kwaliteit ook twijfelachtig. Neem ook een goed gevulde portomonee mee want de prijzen zijn echt absurd hoog. We zijn 5 dagen geweest en hebben nog niet alles kunnen doen. Ja wachten in lange rijen. Pfffff. Zoveel mensen op 1 plek kan nooit veilig zijn. Dat daar geen regels voor zijn…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0Shares