Disneyland Parijs drukte

Het is een ware droom voor jong en oud: een dagje naar Disneyland Parijs. Dit sprookjespark laat de wensen van zowel kinderen, als oudere fanaten in vervulling gaan. Je kunt rijden in spannende attracties en al jouw favoriete Disney figuren de hand schudden. Hoe is het gesteld met de drukte? Disneyland Parijs is namelijk een bijzonder populair pretpark. De drukte vermijden? Lees hieronder verder over de Disneyland Parijs drukte.

Bekijk hier meer informatie op de website van het pretpark >>

Lees verder over de:

De drukte bij Disneyland Parijs.

Het is te verwachten wanneer je tijdens de schoolvakanties of op feestdagen Disneyland bezoekt, dat het druk is. Om deze drukte te vermijden, is het aan te raden om het park in het laagseizoen te bezoeken. Niet alleen is het dan rustiger,

Disneyland Parijs drukte
Bron: http://www.disneylandparis.nl/

ook zijn de entreeprijzen aanzienlijk goedkoper. De lente is bijvoorbeeld laagseizoen voor Disneyland. Je boekt extra voordelig jouw tickets en geniet van een rustige sfeer in het park. Je zou het misschien niet gelijk verwachten, maar de zomer is een relatief rustig seizoen. Veel mensen plannen voor de zomer een lange vakantie en geen kort tripje naar Disneyland. De zomer is daarom ook een aantrekkelijke tijd om het park te bezoeken.

Doordeweeks en ochtenden

Het dagdeel is werkelijk bepalend voor de drukte. Het park is al vroeg open. Wanneer je niet lang wilt wachten voor attracties, kun je het beste op een doordeweekse dag in de ochtend het park bezoeken. Het is verbazingwekkend hoe rustig het is. Je kunt jouw bezoek in zijn geheel plannen om de drukte heen. Zorg dat je niet op de meest populaire tijden naar het park gaat. De weekenden vanaf twaalf tot vijf uur, zijn bijvoorbeeld piektijden. Dan is er sprake van veel drukte. Geniet van een rustige sfeer wanneer je in de ochtend of aan het einde van de middag het park bezoekt.

Drukte kun je altijd verwachten in het prachtige Diseyland Parijs. Echter kun je grootste drukte wel voorkomen door slim te boeken. Boek jouw tickets en verblijf in het laagseizoen en geniet van een goedkoop en rustig verblijf. Ook is het aan te raden om het park doordeweeks te bezoeken. Op normale werkdagen is het park aanzienlijk rustiger dan in het drukke weekend. Wanneer je Diseyland Parijs wilt bezoeken, moet je de drukte incalculeren. Natuurlijk zullen er wat meer en langere wachtrijen zijn, maar ook dat hoort bij de beleving van Disneyland. Geniet van Disneyland en bezoek het park op de meest rustige tijden.

Disneyland Parijs ervaringen.

Ben je naar Disneyland geweest en vond je het erg druk op een bepaalde dag? Laat dit dan weten. Wat het parkeren erg druk of moest je misschien lang wachten bij een bepaalde attractie?

Laat hieronder een bericht achter bij vragen, opmerkingen of correcties. Vond je dit artikel nuttig? Deel dit dan op social media.

Last updated: woensdag 17 juli 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *