Disneyland Parijs arrangement

Disneyland Parijs arrangement

Disneyland Parijs arrangement

Disneyland Parijs, de absolute droom van ieder kind, maar ook geen enkele volwassene zal nee zeggen indien hem of haar een weekendje Disneyland wordt aangeboden. Hoe vaak je er al bent geweest, iedere keer opnieuw zal je jezelf er fantastisch vermaken en de tijd van je leven hebben. Opa en oma, papa en mama iedereen zal zich er weer even kind voelen. De hele dag lang kun je in alle achtbanen en andere attracties, genieten van verbazingwekkende shows en om de dag af te sluiten ga je lekker eten in een van de vele restaurantjes in en rondom het park. Disneyland biedt diverse arrangementen aan zodat je een heel weekend lang van het park en overnachtingsmogelijkheden kunt genieten. We hebben het een en ander voor je op een rijtje gezet, zodat je nog meer van je tijd in Disneyland kunt genieten.

Bekijk hier de arrangementen >>

Verder lezen over de:

Tot 20% korting op je hotel en tickets

Disneyland Parijs arrangement

Bron: http://www.disneylandparis.nl/

Er loopt nu een actie waarbij je boekt vóór 13 juni en verblijft 27 april en 6 november 2018. Afhankelijk van je verblijfsduur en hotel krijg je 10 of 20% korting op de prijs. Inclusief is een gratis ontbijtmenu en kun je kiezen uit een gratis lunch of diner. Tickets voor Disneyland en Disney Studios zijn inbegrepen en krijg je een fastpass zodat je minder lang hoeft te wachten bij attracties. Verder heb je uitgebreid de mogelijkheid om de Disney figuren te ontmoeten in het Disneyhotel en is er extra magic time beschikbaar in het park. Deze extra magic time is alleen maar beschikbaar voor personen die in een van de Disneyhotels overnachten.

Signature celebration arrangement

Dit arrangement is beschikbaar tot en met 30 september 2018 en is ideaal om een verjaardag of andere speciale gelegenheid te vieren. Het arrangement is inclusief overnachting, tickets voor beide parken en een Disney photopass waarmee je alle unieke momenten kunt vastleggen. Je krijgt een speciale theeparty met Mickey, Minnie en Goofy en een speciale VIP Fastpass om onbeperkt sneller in de attracties te kunnen. Eveneens krijg je een goodiebag van Disneyland.

Marvel arrangement

Ben jij helemaal dol op de Marvel figuren. Boek dan een Marvel arrangement. Dit is inclusief een overnachting, tickets voor beide parken, een fastpass en een photopass. Daarnaast is een diner inbegrepen op de eerste dag van je verblijf waarbij je de Marvel superhelden kunt ontmoeten en krijg je een exclusieve ontmoeting met Spiderman. Eveneens inbegrepen is €60,- shoptegoed te gebruiken in verschillende boetieks en restaurants rondom het Disneyland park in Parijs.

Beoordeel een arrangement:

Heb je een bepaalde ervaring met jouw geboekte arrangement, bijvoorbeeld een minder sterk punt of juist een positieve eigenschap? Laat dit dan hieronder weten en discussieer met anderen.

Correcties, vragen en opmerkingen kunnen hieronder achtergelaten worden.

Disneyland Parijs arrangement
4.8 met 57 stemmen

Moderator

Alles over de leukste pretparken, attracties en nog veel meer.

Leave Comment

Tips

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.

Kortingscode pretpark gevonden?

Heb je een kortingscode of bon gevonden om met korting tickets te bestellen voor een pretpark en/of hotel? Stuur dit dan naar tips@pretparkennederland.nl. Onze lezers zullen je dankbaar zijn!