Disneyland Parijs aanbiedingen

Disneyland Parijs aanbiedingen

Een bezoekje aan Disneyland Parijs!
Disneyland Parijs is een van de bekendste pretparken van Europa, en typisch zo’n toeristische attractie die je op zijn minst één keer in je leven bezocht moet hebben.
Disneyland Parijs is namelijk door de vele attracties, shows en andere bezienswaardigheden een fantastisch uitje voor zowel jong als oud. Daarnaast is Disneyland Parijs ideaal om te bezoeken tijdens een lang weekendje weg of makkelijk te combineren met een andere vakantiebestemming in Frankrijk.
Het is dus duidelijk waarom Disneyland Parijs een populaire bestemming is voor veel mensen. Het enige nadeel is helaas wel dat een bezoekje naar Disneyland Parijs behoorlijk in de papieren kan lopen. De goedkoopste entreetickets zijn te verkrijgen vanaf €53,00 per persoon (prijs voor een volwassenen in het laagseizoen). In het hoogseizoen, of als men de 2 parken wilt bezoeken, dan kunnen de prijzen zelfs oplopen tot €99,- per persoon. Daarnaast komen er nog veel extra kosten bij zoals het vervoer naar Parijs, het hotel, maaltijden en snacks en uiteraard wat leuke souvenirs. Lees hieronder meer over de Disneyland Parijs aanbiedingen.

Aanbiedingen voor Disneyland Parijs

Disneyland Parijs aanbiedingen

Bron: http://www.disneylandparis.nl/

Gelukkig zijn er regelmatig interessante aanbiedingen voor Disneyland Parijs te vinden op internet. Denk hierbij aan interessante arrangementen inclusief verblijf en vervoer naar Parijs, of speciale kortingsacties voor bijvoorbeeld meerdaagse toegangstickets of goedkopere entreetickets in het laagseizoen. Daarnaast heeft Disneyland Parijs vaak speciale acties en arrangementen waardoor je bijvoorbeeld korting krijgt met een grotere groep, op bepaalde shows of bijvoorbeeld een gratis ontbijt en diner kunt verkrijgen. Het is dus altijd interessant om aanbiedingen in de gaten te houden en te vergelijken op verschillende websites als je van plan bent om Disneyland Parijs te bezoeken. Uiteraard is het ook vaak goedkoper om een pretpark te bezoeken buiten de vakanties en vrije dagen om, met als extra voordeel dat het dan vaak minder druk in het park is. Op de website van Disneyland Parijs vind je precies op welke dagen er minder drukte wordt verwacht.

Een onvergetelijke ervaring bij Disneyland!

Voor iedereen die dus een bezoekje aan Disneyland Parijs op zijn of haar verlanglijstje heeft staan, is het aan te raden om het uitje op tijd te plannen en vooraf goed te zoeken naar speciale aanbiedingen, kortingen en arrangementen. Op die manier weet je zeker dat jij gaat genieten van een geweldig bezoekje aan Disneyland Parijs zonder te veel te betalen. De aanbiedingen wisselen regelmatig en zijn soms maar beperkt beschikbaar dus twijfel bij het vinden van een goede deal niet te lang en verras je vrienden of gezin met een onvergetelijke ervaring in Disneyland Parijs!

Disneyland Parijs aanbiedingen
4.7 met 43 stemmen

Leave Comment

Overnachten in Sprookjesboom

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.