Disneyland Parijs aanbieding

Het is de droom van ieder kind. Een bezoek brengen aan Disneyland. Op de foto gaan met je al je favoriete figuren van tv. De leukste achtbanen en attracties bezoeken om na een weekend in het grootste pretpark van Europa, moe en voldaan terug naar huis te keren. Weekend zeggen we, want dit is wat de meeste mensen doen. De reistijd vanuit Utrecht bedraagt ongeveer vijf uur en het is dan ook verre van ideaal om het park als dagtrip te bezoeken. Sowieso is het park eigenlijk te groot om in een dag helemaal te bekijken en te beleven.

Bekijk hier meer informatie >>

Ga je voor een weekend dan mag je er wel behoorlijk wat geld tegen aan gooien. Als je even goed zoekt kun je voor hetzelfde geld waarvan je met zijn vieren naar Disneyland gaat ook acht dagen all inclusive gaan bakken in de Turkse zon, inclusief vliegticket. Daar waar je de vervoerskosten naar Disneyland nog bij de prijs die je geboden wordt op kunt tellen. Echter is het voor velen een once in a life time ervaringen en zullen er herinneringen gemaakt worden aan het Disneyland verblijf die onvergetelijk zullen zijn. Bij het maken van een boeking dien je goed op te letten wat je allemaal boekt. Zo kom je

Disneyland Parijs aanbiedingen
Bron: http://www.disneylandparis.nl/

niet onnodig voor verrassingen te staan. Is er bijvoorbeeld ontbijt bij inbegrepen en kun je van je hotel naar het park komen. Zitten er entreetickets bij de prijs in of moeten die nog los gekocht worden? Bekijk hieronder meer over de Disneyland Parijs aanbiedingen.

Aanbieding Disneyland bij Travelbird

Op dit moment is er een aanbieding via de website van Travelbird. Hier kun je vanaf €179,- per persoon twee overnachtingen boeken in het Vienna House Magic Circus hotel. Het hotel is niet van de Disneyketen zelf maar er is wel een ticket voor Disneyland en Disney studios inbegrepen maar wel maar voor een dag. Disney Village, de entertainment wereld is wel gratis te bezoeken. Voor kinderen van 3 tot en met 11 jaar krijg je ook nog korting. Vervoer dien je zelf te regelen.

Aanbiedingen bij Disneyland zelf

Er zijn op dit moment ook diverse kortingen van Disney zelf actief. Je kiest uit een van de Disneyhotels en in sommige gevallen is ontbijt en lunch of diner al inbegrepen. Eveneens heb je het gehele verblijf entree tot de Disneyparken en bevinden de hotels zich op loopafstand van het park. Gratis shuttlebussen zijn ook actief.

Aanbieding busreis

Busmaatschappijen bieden vaak ook busreizen aan naar Disneyland zo hoef je niet zelf met de auto te gaan en kun je vaak voor een prikkie reizen.

Bekijk hier de tickets >>

Review achterlaten of een andere opmerking kan hieronder.

Last updated: donderdag 27 juni 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0Shares