Diergaarde Blijdorp tickets

Toegangstickets voor pretparken en grote dierentuinen zijn vaak niet alleen te koop aan de kassa van het park, maar ook online te bestellen via de website. Wie slim is en de mogelijkheid heeft doet dat laatste, want online bestellen heeft twee grote voordelen. Met je tickets op zak loop je namelijk zo de rij voor de kassa voorbij en bovendien krijg je vaak online korting op je kaartjes. Ook bij Diergaarde Blijdorp is het aantrekkelijk om online te bestellen. Er kan soms een behoorlijke rij staan voor de kassa die je op deze manier omzeilt. Ook zijn de tickets online iets goedkoper: je krijgt per ticket €1,50 korting.

Bekijk hier de overnachtingen om naar Diergaarde Blijdorp te gaan >>

Zo betaal je online geen €23,-, maar €21,50 voor

Diergaarde Blijdorp tickets

Bron: https://www.diergaardeblijdorp.nl/koop-tickets/

een toegangskaartje voor volwassen. Kinderkaartjes (voor kinderen van 3 t/m 12 jaar) kosten €17,- in plaats van €18,50. Voor begeleiders van mindervaliden geldt de speciale toegangsprijs van €13,-. Deze kaarten kunnen alleen aan de kassa worden verkocht. Baby’s en peuters tot en met 2 jaar mogen altijd gratis mee naar binnen.

Groepskorting op tickets voor Diergaarde Blijdorp.

Bezoek je Diergaarde Blijdorp met een grote groep? Vanaf 20 personen krijg je de korting van €1,50 per ticket ook wanneer je de toegangskaarten aan de kassa koopt. Houd er rekening mee dat de kassa bij ingang Rivièra een uur voor sluitingstijd dichtgaat.

Abonnementen

Bezoek je Diergaarde Blijdorp regelmatig? Dan is het aan te raden om een jaarabonnement op de dierentuin aan te schaffen. Er zijn diverse abonnementsvormen te koop, waarmee je als volwassene of met het hele gezin voor een vaste prijs een jaar lang toegang krijgt tot Blijdorp. Het abonnement biedt daarnaast nog vele andere voordelen, zoals korting op onder andere tickets voor introducés, tickets voor andere dierentuinen en parkeren bij Diergaarde Blijdorp. Ook ontvang je viermaal per jaar magazine De Giraffe. Je kunt het jaarabonnement in één keer of per maand betalen.

Vraag of opmerking? Laat dan hieronder een bericht achter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *