Diergaarde Blijdorp openingstijden

Diergaarde Blijdorp openingstijden

Een dagje dierentuin vereist vrij weinig voorbereiding, maar het minste dat je kunt doen is even de route checken en de openingstijden bekijken. Zo sta je ’s morgens als eerste bij de kassa en weet je hoeveel tijd je in het park door kunt brengen. Bij Diergaarde Blijdorp in Rotterdam hoef je in ieder geval niet bang te zijn dat je voor een dichte deur komt te staan, want de dierentuin is het hele jaar door dagelijks geopend. Ja, zelfs op feestdagen! Zo maak je er wel een heel bijzondere kerst of nieuwjaarsdag van dit jaar. De openingstijden kunnen dan wel zijn aangepast, dus het is altijd verstandig om voor vertrek te controleren hoe laat de poorten openen en weer sluiten.

Bekijk hier de overnachtingen om naar Diergaarde Blijdorp te gaan >>

Diergaarde Blijdorp openingstijden
Bron: https://www.diergaardeblijdorp.nl/praktisch/

Winter- en zomertijden in Diergaarde Blijdorp.

Bij Blijdorp werken ze met een winter- en een zomerrooster, die tegelijk met de start van de winter- en zomertijd ingaan. Tijdens de wintertijd is het park open van 09:00 tot 17:00 uur. Wanneer je vroeg op pad gaat heb je dus zelfs tijdens de donkere dagen genoeg tijd om alle beesten te bekijken. Tijdens de zomertijd is de dierentuin geopend van 09:00 tot 18:00 uur. Zo kun je buiten, hopelijk in het zonnetje, nog lekker een uurtje langer in het park genieten. Om verwarring te voorkomen sluit Diergaarde Blijdorp in de weekenden waarin de klok wordt verzet altijd om 18:00 uur. Houd er rekening mee dat de kassa aan de Rivièrahal een uur voor sluitingstijd dichtgaat, behalve op feestdagen. Je kunt tot sluitingstijd altijd nog wel terecht bij de hoofdingang aan de Blijdorplaan.

Aangepaste openingstijden feestdagen

Tijdens bepaalde feestdagen zijn de openingstijden van Diergaarde Blijdorp aangepast. Zo sluit het park met Sinterklaasavond, Kerstavond en Oudejaarsavond om 16:00 uur. Op Nieuwjaarsdag wordt er uitgeslapen en opent de dierentuin om 10:00 uur. Op andere feestdagen gelden de reguliere openingstijden.

Vragen of opmerkingen? Laat dan hieronder een bericht achter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *