Diergaarde Blijdorp korting

Met korting naar Diergaarde Blijdorp.
Wie met zijn kinderen of partner een geweldig en onvergetelijk avontuur wil beleven, moet zeker een keer in Diergaarde Blijdorp in Rotterdam zijn geweest. Deze prachtige dierentuin biedt jong en oude een ervaring die nog lang in hun geheugen zal blijven hangen. En, wat helemaal fijn is, vandaag de dag kun je gemakkelijk met een fikse korting dit dierenpark bezoeken. Lees hieronder meer over de Dieraarde Blijdorp korting.

Bekijk hier de overnachtingen om naar Diergaarde Blijdorp te gaan >>

Diergaarde Blijdorp korting

Bron: https://www.diergaardeblijdorp.nl/

De charme van Diergaarde Blijdorp: voor elk wat wils!

Maar wat maakt een dagje op stap in Diergaarde Blijdorp nu zo leuk en zo uniek? Van alles én meer dan je denkt! Want Diergaarde Blijdorp is in 2018 door de bezoekers van ZooSite – voor de derde keer op rij alweer – niet voor niets uitgeroepen tot de mooiste dierentuin van België, Nederland en Luxemburg. In de prachtige Rotterdamse Diergaarde hoef je je dan ook geen moment te vervelen. Hier ontdek je niet alleen het mondiale dierenleven – van tijgers, beren, koala’s, tot leeuwen, zwarte neushoorns, alpaca’s en wurgslangen -, maar ook de overweldigende plantenwereld.

Speciaal voor kinderen zijn er in Diergaarde Blijdorp tal van leuke activiteiten te vinden. Zo kunnen kinderen biologieles krijgen in Blijdorp als ze met de klas naar dit dierenpark gaan. Mooi is ook om in het Oceanium met je kids over de zeebodem te lopen en te ontdekken hoe rijk het oceaanleven is. En in Amazonica kunnen de kinderen zien hoe vlinders zich precies ontpoppen. Natuurlijk zijn er in Diergaarde Blijdorp ook speeltuinen, waar jouw kinderen – mocht dat nog niet gebeurd zijn – hun energie goed kwijt kunnen!

Eenvoudig en snel jouw kortingskaartjes voor Diergaarde Blijdorp kopen?

Bestel nu alvast jouw voordelige kaarten voor een bezoek aan Diergaarde Blijdorp.  Want zeg nu zelf: wat is er heerlijker dan om met een fikse korting een van de leukste en mooiste dierentuinen van Europa te kunnen bezoeken?

Bekijk hier de openingstijden.

Ervaring, vraag of opmerking delen?
Vul dan hieronder het formulier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *