Diergaarde Blijdorp drukte

Lekker de aap uithangen in Diergaarde Blijdorp in Rotterdam? Een bezoek aan deze prachtige dierentuin is een garantie voor een perfect dagje uit. Wil je extra genieten van het park en geen last hebben van drukte? Lees dan gauw verder hoe je de drukte kunt voorkomen. Ben je benieuwd naar de actuele drukte in het park? Lees in dit artikel meer over de drukkere dagen in de dierentuin.

Bekijk hier de overnachtingen om naar Diergaarde Blijdorp te gaan >>

Wat zijn de drukke dagen en wanneer minder druk?

 • De schoolvakanties
  Diergaarde Blijdorp is natuurlijk een perfect uitje voor gezinnen. In de schoolvakanties is het dierenpark daarom ook extra druk. Zijn

  Diergaarde Blijdorp drukte

  Bron: https://www.diergaardeblijdorp.nl/agenda/

  jouw kinderen nog jong en niet afhankelijk van de schoolvakanties? Dan is een bezoek buiten de schoolvakanties om de beste optie. Genieten van een onbezorgd en rustig dagje Blijdorp? Dat doe je beter buiten de schoolvakanties om.

 • Het weer
  Het weer speelt een grote rol qua drukte. Is het regenachtig weer, dan is het dierenpark een stuk rustiger. Op droge en zonnige dagen is een bezoek aan het park extra aantrekkelijk. Hierdoor is het ook altijd een stuk drukker op zonnige dagen. Plan jouw bezoek goed in en houd rekening met het weer.
 • De ochtenden
  Houd jij echt van rust? Dan zijn de ochtenden de beste tijden voor jou om het park te bezoeken. Het stroomt dagelijks langzaam maar zeker vol. In de ochtenden geniet je nog van alle rust in het park. Wees er dus als de kippen bij en bezoek Diergaarde Blijdorp in de ochtend. Het park is al vanaf 9.00 ‘s ochtends geopend.
 • De agenda
  Wil jij weten wanneer het een goede tijd is om het park te bezoeken? Houd dan de agenda van Diergaarde Blijdorp in de gaten. Niet alleen wordt er hier een indicatie gegeven qua drukte, ook kun je zien wanneer er bijzondere activiteiten worden georganiseerd. Tijdens deze activiteiten is park standaard drukker. De agenda is maar een indicatie, je kunt ook zelf contact opnemen met het park voor informatie over de verwachte drukte.

Plan jouw dagje uit en geniet van een gezellige drukte in Diergaarde Blijdorp in Rotterdam.

Meer lezen over het park?

Correcties, opmerkingen en vragen kunnen hieronder achtergelaten worden. Nuttig artikel dat gaat over de drukte in Diergaarde Blijdorp? Deel dit dan op social media, je website en/of blog. Op deze manier kunnen we dit artikel beter maken.

Last updated: dinsdag 26 februari 2019
Diergaarde Blijdorp drukte
4.6 met 26 stemmen

Leave Comment

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.