Dierentuin Arnhem

Wil je op een avontuur in een leuke dierentuin? Rondlopen tussen kleine, grote en vreemde dieren? In Burger’s Zoo is dat allemaal mogelijk. Er is voor ieder wat te vinden voor een leuk dagje uit in deze speelse dierentuin. Lees hieronder meer over dierentuin Arnhem. Wij wensen je ontzettend veel plezier met dit leuke dagje uit.

Bekijk hier de tickets met korting >>

Dierentuin Arnhem op de kaart (Burgers’ Zoo)

Het park Burgers’ Zoo

Bij aankomst word je al verwelkomt door de pinguïns die hun kunstjes vertonen, daarna kan je kiezen naar welk gebied je wilt gaan: ga je voor de olifanten, de mensapen, gorilla’s toch vogels? Er is een ruim aanbod aan dieren waarbij er zelfs gebieden in een echt klimaat zijn opgezet.

Bush

Dit is het gebied waardoor het park het meest kenmerkend is: je waant je in een jungle waar je op een oneven pad loopt tussen metershoge jungleplanten. Daarbij kan je wel het beste zomerse kleren aandoen, het is namelijk erg warm en vochtig binnen. Door de erg avontuurlijke opzet van dit gebied heb je een erg leuke ervaring. Je loopt over een brug van touw over water, je ziet een levensgrote waterval vanaf een klif waar je tussendoor moet lopen, voor je het weet ben je nat! Als je even wilt rusten, kan je bijtanken in het avontuurlijke restaurant wat halverwege is gevestigd.

Dierentuin Arnhem
Bron: https://www.burgerszoo.nl/

De woestijn

Ook kan je terecht voor een echte woestijn ervaring. Deze volgt na het Bush avontuur nadat je doorloopt in een tunnel. Hier ervaar je weer andere dieren in een vooral kille omgeving die je ook zou verwachten. Sommigen dieren verstoppen zich in rotsen en spleten om de warmte en droogte te overleven, andere blijven de hele dag in beeld. Je vindt hier slangen, pekari’s, gieren en nog meer soorten. Een echte aanbeveling.

Koraalrif

Wil je even uitrusten en genieten van onderwater pracht? Dat kan bij een van de grootste levende koraalriffen die er bestaat. Je ziet een heel ecosysteem met planten en dieren die onderwater leven. Dit is absoluut een reis die je moet meemaken bij een dag in deze dierentuin.

Safari

Wanneer je bijgekomen bent van de Bush en/of andere ervaringen kan je buiten de wereld van de giraffen, zebra’s en andere diersoorten bewonderen in een safari stijl. Loop langs de diverse dieren en doe een mooie ervaring op in een gebied welke prachtig is opgesteld.

Speeltuinen

Voor de kinderen zijn er prachtige, avontuurlijke speeltuinen opgesteld met vaak aangrenzende restaurants om even bij te komen van de vele kilometers die je zult maken in dit park. Jullie hoeven je niet te vervelen met de vele onderdelen die het park biedt.

Bekijk hier de top 10 dierenparken.

Correcties, opmerkingen en vragen kunnen hieronder achtergelaten worden. Nuttig artikel dat gaat over Dierentuin Arnhem? Deel dit dan op social media, je website en/of blog. Op deze manier kunnen we dit artikel beter maken.

Last updated: dinsdag 26 februari 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *