Dierentuinen zijn een van de leukste vrijtijdsbestedingen. Heerlijk met de hele familie erop uit. Het is leuk voor kinderen en bovendien erg leerzaam. Zo leren kinderen namelijk het evolutionaire gedrag van dieren kennen. Daarnaast wordt er ook veel informatie gegeven over de verschillende soorten dieren en hun afkomst. Kortom: naar een dierenpark gaan is altijd een genot op zich. Lees hieronder meer over de plattegrond van Dierenrijk Eindhoven.

Bekijk hier meer informatie en de veilingtickets >>

Bekijk hier de overnachtingen >>

De plattegrond.

Dierenrijk Eindhoven plattegrond

Bron: https://www.dierenrijk.nl/park/plattegrond/

Een schitterende dierenpark om te bezoeken is het Dierenrijk Eindhoven. Je kunt hier genieten van verschillende soorten dieren, zoals het Stokstaartje, De Kraagbeer en de Chineze Flamingo en nog veel meer. Daarnaast zijn er ook veel presentaties beschikbaar. Zo zijn er dagelijks voederpresentaties. Op die manier kun je bezichtigen hoe de verschillende dieren worden gevoed.

Dit is zeer mooi om mee te maken, omdat dit een uniek inzicht geeft en lang niet in elk dierenpark mogelijk is. Wat nog unieker is: je mag als kind zelf meehelpen met het voederen van bepaalde dieren. Zo zijn er speciale bolderkarren die door het hele park gaan.

Het dierenpark is ideaal voor iedereen. Ook wanneer je slecht ter been bent is het mogelijk om het dierenpark te bezoeken. Het is namelijk geschikt voor rolstoelgebruikers. Een keertje met je oma en opa uit het bejaardentehuis een dierenpark bezoeken is bijvoorbeeld geen slecht idee. Ook met een pasgeboren baby kun je prima naar binnen. In elke toilet zijn namelijk plekken om je kind te verschonen. Op die manier is het dierenrijk Eindhoven kortom toegankelijk voor iedereen. Dit maakt het een uniek dierenpark in Nederland.

Het dierenpark is zo groot dat je soms niet weet waar je het moet zoeken. Gelukkig is daar ook een oplossing voor; daarvoor is er namelijk een plattegrond. Op de plattegrond kun je gemakkelijk zien waar alle dieren verblijven. Ook alle evenementen die er zijn worden aangegeven op de plattegrond. Dit is ideaal en scheelt heel veel tijd. De plattegrond is al voor 2,50 verkrijgbaar bij de ingang en dan krijg je er ook nog een mooie kalender bij!

Meer lezen over:

Correcties, opmerkingen en vragen kunnen hieronder achtergelaten worden. Nuttig artikel dat gaat over de plattegrond van Dierenrijk Eindhoven? Deel dit dan op social media, je website en/of blog. Op deze manier kunnen we dit artikel beter maken.

Last updated: dinsdag 26 februari 2019
Dierenrijk Eindhoven plattegrond
4.7 met 22 stemmen

1 reactie

Moderator · 26 februari 2019 op 12:53

Mis je informatie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *