Dierenrijk Eindhoven korting

Dierenrijk Eindhoven korting

Leuk dagje uit: liefst met veel voordeel!
Een leuk dagje uit kan tegenwoordig, vooral als je meerdere kinderen, al snel flink duur uitvallen. Toegangskaartjes voor dagactiviteiten zijn in Nederland flink aan de prijs. Vaak moet je dan ook nog geld neertellen voor een parkeerplek. En als je dan ook nog wat bescheiden drankjes en/of wat te eten koopt, ben je zo een behoorlijke smak geld kwijt. Gelukkig kan het tegenwoordig ook een stuk voordeliger. Door online goed te zoeken op kortingskaartjes voor pretparken en dierentuinen kun je al snel tientallen euro’s besparen. Het is handig om de aanbieders met elkaar te vergelijken om zo voor de goedkoopste aanbieder te gaan.

Bekijk hier de kortingen >>

Bekijk hier de overnachtingen >>

Dierenrijk Eindhoven: genoeg te doen. Met extra korting?

Dierenrijk Eindhoven korting

Bron: https://www.dierenrijk.nl/

Wat maakt het Dierenrijk Eindhoven zo leuk? In Dierenrijk Eindhoven is van alles te doen voor kinderen, maar ook volwassenen kunnen in dit Dierenpark hun hart ophalen. Het motto van dit dierenpark is niet voor niets ‘beestachtig genieten’. In het park vind je onder meer olifanten, exotische vogels, beren, apen en zeehonden. Maar natuurlijk nog veel meer dieren! Het leuke is dat jouw kinderen zich in de huid van tal van dieren kunnen bewegen. Zo kunnen ze slingeren als een aap, flaneren als een zwaan, haringhappen (een van de topactiviteiten), de Olifantenschool bezoeken en aanwezig zijn bij de voedingen van de dieren. Kinderen kunnen een dierenquiz doen, een interactieve speurtocht en – als ze besluiten daarvan lid te worden – meedoen aan de superleuke activiteiten van de PicoBende. Natuurlijk zijn er in het Dierenrijk Eindhoven ook speeltuinen en horecagelegenheden te vinden, zodat ouders en kinderen zich ook daar kunnen uitleven!

Bestel nu voordelige kaartjes

Via het internet kan je Dierenrijk Eindhoven bestellen met lekkere kortingen. Kortingen waarmee een dagje uit met kinderen of meerdere personen weer gewoon normaal betaalbaar wordt. We wensen je alvast veel plezier toe in Dierenrijk Eindhoven!

Bekijk hier meer parken op de kaart.

Bekijk hier de ticketveiling en aanbiedingen >>

Vragen, opmerkingen of een review plaatsen over het park? Laat dan hieronder een bericht achter.

Dierenrijk Eindhoven korting
4.9 met 14 stemmen

Leave Comment

Overnachten in Sprookjesboom

Laatste reacties

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.