Bezoek Dierenrijk Eindhoven en geniet van een geweldig dagje uit in Brabant. Het Dierenrijk is gelegen in Mierlo, dicht bij Eindhoven en is de beste bestemming om een dagje uit te gaan. Wil jij in alle rust genieten van de dieren? Lees dan gauw verder over de drukte in Dierenrijk Eindhoven. Wij wensen je ontzettend veel plezier!

Bekijk hier meer informatie en de ticketveiling >>

Bekijk hier de overnachtingen >>

Wanneer is het druk in het Dierenrijk Eindhoven?

 • Dierenrijk Eindhoven drukte

  Bron: https://www.dierenrijk.nl/

  De schoolvakanties
  Een dagje naar de dierentuin? Dan is natuurlijk perfect in de schoolvakantie. Zo denken meer mensen erover. In de schoolvakanties is het altijd topdrukte in de dierentuin. Wil je toch in de schoolvakanties dit Dierenrijk bezoeken? Zorg dan dat je in de ochtend gaat. Tegen begin van de middag loopt het altijd snel vol in het park. Wees er vroeg bij om de ergste drukte te vermijden.

 • Het weer
  Een grote invloed op de drukte in Dierenrijk Eindhoven, is het weer. Met regen zijn er weinig mensen te bekennen in het park, maar wanneer de zon schijnt en het lekker weer is, dan is het al gauw druk. Zorg er daarom voor dat je jouw dagje dierentuin niet plant op een hele warme dag. Je hebt dan niet alleen last van de warmte, maar ook van de drukte in de dierentuin.
 • Online agenda
  Je kunt op de website van Dierenrijk Eindhoven de agenda inzien. Hier zie je niet alleen welke activiteiten er worden georganiseerd, ook kun je zo de drukte inschatten. Zijn er bijzondere activiteiten? Dan is het extra druk in het park. Wanneer jij online jouw tickets koopt, kun je ook al zien welke dagen drukker zijn dan anderen. Dit is slechts een indicatie, maar je kunt er al wel rekening mee houden om niet op de drukste dagen een kaartje te kopen.

Natuurlijk kun je ook iedere dag Dierenrijk Eindhoven bellen en vragen naar de verwachte drukte van die dag. Zo weet je precies waar je aan toe bent wanneer je naar de dierentuin wilt. Geniet van een geweldig dagje uit zonder al te veel drukte.

Correcties, opmerkingen en vragen kunnen hieronder achtergelaten worden. Nuttig artikel dat gaat over de drukte in Dierenrijk Eindhoven? Deel dit dan op social media, je website en/of blog. Op deze manier kunnen we dit artikel beter maken.

Last updated: dinsdag 26 februari 2019
Dierenrijk Eindhoven drukte
4.6 met 27 stemmen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *