Dierenrijk Eindhoven adres

Voordelig een dagje op stap in Eindhoven, ga naar Dierenrijk Eindhoven.
Woon je in Eindhoven, Nuenen of omgeving, of ben je in Noord-Brabant op vakantie? En wil je graag een keer lekker voordelig met jouw kinderen een dagje op stap naar een gezellig attractiepark of dierentuin? Misschien is op het internet wel e.e.a. te vinden qua korting. Hieronder lees je meer over het adres en kan je een bericht achterlaten over Dierenrijk Eindhoven. Veel plezier met dit leuke dagje uit.

Bekijk hier het adres en de veilingtickets >>

Bekijk hier de overnachtingen >>

Wat is er in Dierenrijk Eindhoven te doen?

Dierenrijk Eindhoven adres

Bron: https://www.dierenrijk.nl/bezoekersinfo/adres-route/

In Dierenpark Eindhoven kun je, zoals de slogan van het park luidt, ‘beestachtig genieten’ en het dier in jezelf even helemaal zijn gang laten gaan! Zowel jonge als wat oudere kinderen, maar ook hun ouders en/of opa en oma, komen in het Dierenpark Eindhoven helemaal aan hun trekken. In deze dierentuin kun je de dierenwereld echt beleven zoals deze is.

In Dierenpark Eindhoven maak je kennis met uiteenlopende wilde en exotische dieren. Zo kun je zien hoe dieren als beren, tijgers en de ringstaartmaki’s gevoerd worden. En natuurlijk moet je ook de papegaaien, slangen, zeehonden (hier kun je ook de activiteit ‘Haringhappen’) doen en alle andere dieren in dit fraaie park komen bewonderen. En verder zijn er genoeg speeltuinen, waar de kids zich ook kunnen vermaken!

Dierenrijk Eindhoven adres en route

Dierenpark Eindhoven vind je aan de oostkant van de stad Eindhoven, op het adres Dierenrijk, 1 Baroniehei, 5731 RG Mierlo. Let op dat je bij gebruik van een routeplanner de volgende locatiegegevens intikt: tik in het navigatiesysteem het bezoekadres in (specifiek: Baroniehei, Nuenen). Of voer de volgende coördinaten in om op de goede eindbestemming te komen: breedtegraad 51°27’7.15″N , lengtegraad 5°34’56.28″O. Het dierenpark is ook goed bereikbaar met de bus (3,5 kilometer lopen) of via de treinstation Eindhoven of treinstation Helmond Brandevoort. Alvast een geweldige dag toegewenst in het Dierenpark Eindhoven!

Veel plezier wensen wij je toe.

Correcties, opmerkingen en vragen kunnen hieronder achtergelaten worden. Nuttig artikel dat gaat over het adres van Dierenrijk Eindhoven? Deel dit dan op social media, je website en/of blog. Op deze manier kunnen we dit artikel beter maken.

Last updated: maandag 25 februari 2019
Dierenrijk Eindhoven adres
4.5 met 16 stemmen

1 Bericht

Moderator

33 minuten ago

Mis je informatie?

Leave Comment

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.