Dierenpark GaiaZOO

Afgelopen jaar is Dierenpark GaiaZOO opnieuw verkozen tot het ‘leukste uitje van Nederland’ door de ANWB. Dit in Zuid-Limburg gelegen dierpark heeft veel verschillende diersoorten die je kunt zelf bekijken. Daarnaast is er nog veel meer te beleven. Je kunt bijvoorbeeld een tour doen, de kinderen kunnen geschminkt worden of lekker spelen in Dinodome. Lees hieronder meer over dit dierenpark.

Bekijk hier de overnachtingen in Limburg om naar het park te gaan >>

Leer meer over alle dieren in Dierenpark GaiaZOO.

Dierenpark GaiaZOO
Bron: https://www.gaiazoo.nl/

Als je meer wilt leren over alle diersoorten die zich in het park bevinden, ben je hier aan het goede adres. Je kunt namelijk de dierentuin verkennen onder leiding van een gids. Hij of zij kan jou dan alles vertellen wat je maar wilt weten. De rondleiding duurt ongeveer 2 uur lang en je gaat met maximaal 20 personen tegelijk. Daardoor kun je alles vragen wat je maar wilt weten over bijvoorbeeld de giraffen. Wist je bijvoorbeeld dat giraffen een blauwe tong hebben?

Kinderfeestje vieren

Als je helemaal gek bent van dieren dan is je verjaardag vieren in de diertuin natuurlijk een droom die uitkomt. Bij dierenpark GaiaZOO is iedereen welkom met zijn of haar vrienden om er een leuke dag van te maken. Er zijn verschillende soorten waaruit gekozen kan worden, afhankelijk van de leeftijden binnen de groep. Wordt je bijvoorbeeld 6 jaar oud, dan kun je samen gaan zoeken naar dierensporen in de Wolvenvallei.

Praktische zaken

In de omgeving van Kerkrade zijn nog veel meer andere leuke dingen te doen die je goed kunt combineren, zoals onder andere Snowworld. GaiaZOO biedt arrangementen met een hotel aan, waardoor je uiteindelijk voordeliger uit bent en meer kunt beleven in een weekend.

Parkeren kun je op het grote parkeerterrein van het park doen. Hiervoor betaal je 5 euro als je een abonnement hebt en 7,50 euro als je dit niet hebt. Kinderen tot en met 2 jaar mogen helemaal gratis naar binnen. Kinderen tot en met 9 jaar betalen een gereduceerd tarief, waardoor het een betaalbaar en leuk dagje uit is!

Meer parken.

Correcties, opmerkingen en vragen kunnen hieronder achtergelaten worden. Nuttig artikel dat gaat over Dierenpark GaiaZOO? Deel dit dan op social media, je website en/of blog. Op deze manier kunnen we dit artikel beter maken.

Last updated: dinsdag 26 februari 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *