Dierenpark GaiaZOO

Dierenpark GaiaZOO

Afgelopen jaar is Dierenpark GaiaZOO opnieuw verkozen tot het ‘leukste uitje van Nederland’ door de ANWB. Dit in Zuid-Limburg gelegen dierpark heeft veel verschillende diersoorten die je kunt zelf bekijken. Daarnaast is er nog veel meer te beleven. Je kunt bijvoorbeeld een tour doen, de kinderen kunnen geschminkt worden of lekker spelen in Dinodome.

Bekijk hier de overnachtingen in Limburg om naar het park te gaan >>

Leer meer over alle dieren in Dierenpark GaiaZOO.

Dierenpark GaiaZOO

Bron: https://www.gaiazoo.nl/

Als je meer wilt leren over alle diersoorten die zich in het park bevinden, ben je hier aan het goede adres. Je kunt namelijk de dierentuin verkennen onder leiding van een gids. Hij of zij kan jou dan alles vertellen wat je maar wilt weten. De rondleiding duurt ongeveer 2 uur lang en je gaat met maximaal 20 personen tegelijk. Daardoor kun je alles vragen wat je maar wilt weten over bijvoorbeeld de giraffen. Wist je bijvoorbeeld dat giraffen een blauwe tong hebben?

Kinderfeestje vieren

Als je helemaal gek bent van dieren dan is je verjaardag vieren in de diertuin natuurlijk een droom die uitkomt. Bij dierenpark GaiaZOO is iedereen welkom met zijn of haar vrienden om er een leuke dag van te maken. Er zijn verschillende soorten waaruit gekozen kan worden, afhankelijk van de leeftijden binnen de groep. Wordt je bijvoorbeeld 6 jaar oud, dan kun je samen gaan zoeken naar dierensporen in de Wolvenvallei.

Praktische zaken

In de omgeving van Kerkrade zijn nog veel meer andere leuke dingen te doen die je goed kunt combineren, zoals onder andere Snowworld. GaiaZOO biedt arrangementen met een hotel aan, waardoor je uiteindelijk voordeliger uit bent en meer kunt beleven in een weekend.

Parkeren kun je op het grote parkeerterrein van het park doen. Hiervoor betaal je 5 euro als je een abonnement hebt en 7,50 euro als je dit niet hebt. Kinderen tot en met 2 jaar mogen helemaal gratis naar binnen. Kinderen tot en met 9 jaar betalen een gereduceerd tarief, waardoor het een betaalbaar en leuk dagje uit is!

Meer parken.

Vragen of opmerkingen?
Laat dan hieronder een bericht achter.

Dierenpark GaiaZOO
4.6 met 20 stemmen

Leave Comment

Overnachten in Sprookjesboom

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.