Dierenpark Amersfoort

Wil je er een leuke en spannende dag van maken in een pretpark? Ga dan naar dierenpark Amersfoort! Er valt genoeg te ontdekken voor de kleine avonturier. Net zoals vele dierenparken kijk je je ogen uit met de vele soorten dieren die je in het park kunt bezichtigen. Je wordt bij de ingang begroet door diverse vogels die je mag voeren of kijk naar de grote bruine beren die daarnaast verblijven. Wellicht vind je de tijgers wel erg mooi om te zien. Of ga je toch liever richting het savanne gebied waar zebra’s en giraffes rondlopen? Er zijn diverse thema’s en gebieden waar je uit kunt kiezen, zo vind je de meest exotische dieren. Lees hieronder verder over het dierenpark.

Bekijk hier de kortingen voor het Dierenpark >>

Bekijk hier de overnachtingen >>

Dierenpark Amersfoort en Dinopark

Wat Dierenpark Amersfoort nou echt bijzonder maakt is het dinopark. Je loopt lang

Dierenpark Amersfoort
Bron: https://www.dierenparkamersfoort.nl/

s een grote ingang waarbij vele dino soorten staan die jij mag bewonderen. Je vindt de bekendste planten- en vleeseters terug op je avonturentocht in de kleinste en grootste lengtes. Sommigen

maken zelfs geluid als je er voorbij komt. Zo heb je een hele leuke tocht voor de boeg. Het is zelfs mogelijk om met papa of mama te kamperen in dit gebied met een heerlijke barbecue erbij, wat wil je nog meer?

Avontuurlijk

Je wilt niet via het gewone wandelpad door het pad lopen? Voor de jonge avonturiers zijn er diverse paden gemaakt waar je door heen kunt rennen, klimmen en springen. Zo maak je je rondje in het dierenpark nog eens extra leuk. Ook een tocht door het water kan gemaakt worden om de dieren daar extra dichtbij te bewonderen.

Voedertijd

Vergeet de voedertijden niet bij te wonen, je ziet meteen hoe alle dieren gevoerd worden en wat voor soort eten ze eigenlijk krijgen. Erg informatief en leuk om mee te maken!

Correcties, opmerkingen en vragen kunnen hieronder achtergelaten worden. Nuttig artikel dat gaat over Dierenpark Amersfoort? Deel dit dan op social media, je website en/of blog. Op deze manier kunnen we dit artikel beter maken.

Last updated: maandag 25 februari 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *