Dierenpark Amersfoort

Dierenpark Amersfoort

Wil je er een leuke en spannende dag van maken in een pretpark? Ga dan naar dierenpark Amersfoort! Er valt genoeg te ontdekken voor de kleine avonturier. Net zoals vele dierenparken kijk je je ogen uit met de vele soorten dieren die je in het park unt bezichtigen. Je wordt bij de ingang begroet door diverse vogels die je mag voeren of kijk naar de grote bruine beren die daarnaast verblijven. Wellicht vind je de tijgers wel erg mooi om te zien. Of ga je toch liever richting het savanne gebied waar zebra’s en giraffes rondlopen? Er zijn diverse thema’s en gebieden waar je uit kunt kiezen, zo vind je de meest exotische dieren. Lees hieronder verder over het dierenpark.

Bekijk hier de kortingen >>

Bekijk hier de overnachtingen >>

Dinopark

Wat Dierenpark Amersfoort nou echt bijzonder maakt is het dinopark. Je loopt lang

Dierenpark Amersfoort

Bron: https://www.dierenparkamersfoort.nl/

s een grote ingang waarbij vele dino soorten staan die jij mag bewonderen. Je vindt de bekendste planten- en vleeseters terug op je avonturentocht in de kleinste en grootste lengtes. Sommigen

maken zelfs geluid als je er voorbij komt. Zo heb je een hele leuke tocht voor de boeg. Het is zelfs mogelijk om met papa of mama te kamperen in dit gebied met een heerlijke barbecue erbij, wat wil je nog meer?

Avontuurlijk

Je wilt niet via het gewone wandelpad door het pad lopen? Voor de jonge avonturiers zijn er diverse paden gemaakt waar je door heen kunt rennen, klimmen en springen. Zo maak je je rondje in het dierenpark nog eens extra leuk. Ook een tocht door het water kan gemaakt worden om de dieren daar extra dichtbij te bewonderen.

Voedertijd

Vergeet de voedertijden niet bij te wonen, je ziet meteen hoe alle dieren gevoerd worden en wat voor soort eten ze eigenlijk krijgen. Erg informatief en leuk om mee te maken!

Vraag of een opmerking? Laat dan hieronder een berichtje achter.

Dierenpark Amersfoort
4.4 met 7 stemmen

Leave Comment

Overnachten in Sprookjesboom

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.