Dierenpark Amersfoort tickets

Dierenpark Amersfoort tickets

Dierenpark Amersfoort is een heerlijke plek om te zijn. Het is er groen en rustig, tenminste als de Siamangs niet uit volle borst zingen of de Aziatische olifanten trompetteren. Die olifanten uit Amersfoort hebben al veel meegemaakt samen en vormen een hechte familiegroep, compleet met kleintjes. Ze hebben een grote ruimte om zich te bewegen en ook hun binnenruimte is groot. Er zijn nog veel meer prachtige dieren in het dierenpark. Siberische tijgers, de grootste van alle tijgersoorten, zijn hier te bewonderen. Verder zijn er leeuwen, beren, chimpansees, giraffes, neushoorns en nog veel meer. Ook zijn er veel kleinere dieren te zien in hun natuurlijke habitat.

Bekijk hier de overnachtingen >>

Tickets online kopen voor Dierenpark Amersfoort?

Dierenpark Amersfoort tickets

Bron: https://www.dierenparkamersfoort.nl/dagje-dierenpark/prijzen/online-tickets/

Tickets voor Dierenpark Amersfoort zijn zowel online als aan de kassa te krijgen en kosten 19,50 euro voor kinderen en 22,50 euro voor volwassenen. Deze dierentuin is speciaal ontworpen voor kinderen. Er is een Klim-Alles route, waar je al klimmend heel veel dieren van dichtbij kunt zien: naast je, onder je of boven je. En als je moe bent van het klimmen, kun je per boot tussen de dieren doorvaren.

Rijk vertegenwoordigd in het park zijn vogels in alle soorten en maten. Loop door de enorme volière van Snavelrijk, waar de vogels vrij om je heen vliegen en lopen. Ook in de volière kan trouwens geklommen worden. En omdat kinderen onvermoeibaar zijn, zijn er ook nog eens drie speeltuinen in de dierentuin.

Terug in de tijd kun je in het Dino Park. Dit is inbegrepen bij de tickets van Dierenpark Amersfoort. Grote, bijna levensechte dinosaurussen wachten op je langs de paadjes. Er zijn ook echte dieren te vinden, zoals de helmkasuaris. De volwassenen bezoeken misschien liever de Japanse Tuin, alhoewel zij de dinosaurussen ook geweldig vinden. Later kun je elkaar dan weer ontmoeten in de Stad der Oudheid of op één van de andere bijzondere plekken van Dierenpark Amersfoort. Dierenpark Amersfoort is een compleet dagje uit voor de hele familie!

Lees hieronder meer over het park:

Heb je een vraag, opmerking of wil je een review plaatsen over het park? Dat kan hieronder.

Dierenpark Amersfoort tickets
4.5 met 8 stemmen

Leave Comment

Overnachten in Sprookjesboom

Laatste reacties

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.