Dierenpark Amersfoort parkeren

Genieten van de wonderenwereld van wilde dieren in Amersfoort? Bezoek dan Dierenpark Amersfoort. Dit dierenpark is gelegen in de bossen en beloofd een dag vol dierenplezier. Hoe je er het beste kunt parkeren? Dat lees je hier. Wij wensen je ontzettend veel plezier met dit leuke dagje uit!

Parkeren bij het park zelf

Het is mogelijk om te parkeren bij Dierenpark Amersfoort. Op rustige dagen is dit helemaal geen probleem. Je kunt hier parkeren en een parkeerkaart aanschaffen. Een parkeerkaart voor één dag kost € 8,- per auto. Op drukke dagen is het niet altijd mogelijk om de auto te parkeren bij het dierenpark. Er zijn dan genoeg andere opties waar jij jouw auto in de buurt kwijt kan.

 • Dierenpark Amersfoort parkeren
  Bron: https://www.dierenparkamersfoort.nl/dagje-dierenpark/contact-en-route/

  Parkeerplaats Bosbad Amersfoort
  Het bosbad in Amersfoort ligt op een steenworpafstand van het dierenpark. Wanneer je jouw auto parkeert bij het bosbad hoef je maar 500 meter te lopen naar het dierenpark. Zijn de parkeerplaatsen vol bij het dierenpark? Dan is dit de beste plek om jouw auto te stallen.

 • Parkeerplaats Superfun
  Op zo’n 800 meter van het entree van het dierenpark is een groots evenemententerrein Superfun. Hier is veel parkeergelegenheid en het is eenvoudig om vanaf hier naar het park te lopen. Je kunt op dit terrein gratis parkeren. Parkeren is wel altijd op eigen risico bij Superfun. Bezoek je het dierenpark Amersfoort op een drukke dag? Dan kun je vaak het beste direct de auto hier parkeren.
 • Parkeerplaats station
  Ook is het een optie om de auto te parkeren bij het centraal station van Amersfoort. Vervolgens kun je de bus pakken en zo’n drie tot vijf minuten meerijden naar het dierenpark. Op deze manier voorkom je de drukte op de parkeerterreinen en geniet je van een fijn vervoer. De bussen stoppen direct voor het dierenpark en rijden tot ‘s avonds laat.

Een dagje naar Dierenpark Amersfoort? Zorg dat je op tijd gaat zodat je direct bij het park jouw auto kunt parkeren.

Dierenpark Amersfoort op de kaart:

Correcties, opmerkingen en vragen kunnen hieronder achtergelaten worden. Nuttig artikel dat gaat over het parkeren bij Dierenpark Amersfoort? Deel dit dan op social media, je website en/of blog. Op deze manier kunnen we dit artikel beter maken.

Last updated: maandag 25 februari 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *