Dierenpark Amersfoort parkeren

Dierenpark Amersfoort parkeren

Genieten van de wonderenwereld van wilde dieren in Amersfoort? Bezoek dan Dierenpark Amersfoort. Dit dierenpark is gelegen in de bossen en beloofd een dag vol dierenplezier. Hoe je er het beste kunt parkeren? Dat lees je hier.

Parkeren bij het park zelf

Het is mogelijk om te parkeren bij Dierenpark Amersfoort. Op rustige dagen is dit helemaal geen probleem. Je kunt hier parkeren en een parkeerkaart aanschaffen. Een parkeerkaart voor één dag kost € 8,- per auto. Op drukke dagen is het niet altijd mogelijk om de auto te parkeren bij het dierenpark. Er zijn dan genoeg andere opties waar jij jouw auto in de buurt kwijt kan.

 • Dierenpark Amersfoort parkeren

  Bron: https://www.dierenparkamersfoort.nl/dagje-dierenpark/contact-en-route/

  Parkeerplaats Bosbad Amersfoort
  Het bosbad in Amersfoort ligt op een steenworpafstand van het dierenpark. Wanneer je jouw auto parkeert bij het bosbad hoef je maar 500 meter te lopen naar het dierenpark. Zijn de parkeerplaatsen vol bij het dierenpark? Dan is dit de beste plek om jouw auto te stallen.

 • Parkeerplaats Superfun
  Op zo’n 800 meter van het entree van het dierenpark is een groots evenemententerrein Superfun. Hier is veel parkeergelegenheid en het is eenvoudig om vanaf hier naar het park te lopen. Je kunt op dit terrein gratis parkeren. Parkeren is wel altijd op eigen risico bij Superfun. Bezoek je het dierenpark Amersfoort op een drukke dag? Dan kun je vaak het beste direct de auto hier parkeren.
 • Parkeerplaats station
  Ook is het een optie om de auto te parkeren bij het centraal station van Amersfoort. Vervolgens kun je de bus pakken en zo’n drie tot vijf minuten meerijden naar het dierenpark. Op deze manier voorkom je de drukte op de parkeerterreinen en geniet je van een fijn vervoer. De bussen stoppen direct voor het dierenpark en rijden tot ‘s avonds laat.

Een dagje naar Dierenpark Amersfoort? Zorg dat je op tijd gaat zodat je direct bij het park jouw auto kunt parkeren.

Dierenpark Amersfoort op de kaart:

Dierenpark Amersfoort parkeren
4.5 met 8 stemmen

Leave Comment

Overnachten in Sprookjesboom

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.