Dierenpark Amersfoort openingstijden

Een dagje erop uit met het hele gezin? Dan is Dierenpark Amersfoort de beste bestemming. Ga dieren kijken en de aap uithangen in dit prachtige dierenpark in het midden van Nederland. Bereid je goed voor op jouw dagje uit en bekijk hieronder wat de openingstijden van Dierenpark Amersfoort zijn. Veel plezier met dit leuke dagje uit!

Bekijk hier de overnachtingen >>

Wanneer is het park geopend?

 • Iedere dag open
  Dierenpark Amersfoort openingstijden
  Bron: https://www.dierenparkamersfoort.nl/dagje-dierenpark/

  Je kunt het Dierenpark Amersfoort iedere dag van het jaar bezoeken. Het park is maar liefst 365 dagen per jaar open. Dit betekent dat je ook op feestdagen naar de dierentuin kunt. Wat is nu leuker dan met Pasen of Bevrijdingsdag naar de dierentuin gaan!

 • De winterperiode
  Dierenpark Amersfoort hanteert verschillende openingstijden per seizoen. In de winter wordt het park minder bezocht, is het kouder en eerder donker. Daarom zijn er aparte openingstijden van 29 oktober tot en met 24 maart. Je kunt het park dan iedere dag bezoeken vanaf 10.00 uur tot en met 17.00 uur. Houd er dus rekening mee dat het park niet al om 9 uur ‘s ochtends open is en eerder sluit.
 • De zomerperiode
  De zomer is veruit het drukste seizoen bij Dierenpark Amersfoort. Hierdoor kun je het park langer bezoeken. Het park is dan namelijk iedere dag van 9.00 uur tot en met 18.00 uur open. De zomerperiode geldt van 25 maart tot en met 28 oktober.
 • Bijzondere dagen
  In Dierenpark Amersfoort is er altijd wel iets te beleven. Zeker in de zomermaanden worden er veel evenementen georganiseerd. Zo is het op sommige dagen mogelijk om de dierentuin zelfs tot en met 21.00 te bezoeken. Bekijk hiervoor de evenementenkalender op de website van Dierenpark Amersfoort. Ga ‘s avonds de dieren bezoeken en geniet van een uniek dagje weg.

Lekker de aap uit hangen? Het kan 365 dagen per jaar bij Dierenpark Amersfoort. Je kunt van ‘s ochtends tot ‘s avonds genieten van een geweldig dagje uit.

Correcties, opmerkingen en vragen kunnen hieronder achtergelaten worden. Nuttig artikel dat gaat over de openingstijden van Dierenpark Amersfoort? Deel dit dan op social media, je website en/of blog. Op deze manier kunnen we dit artikel beter maken.

Last updated: maandag 25 februari 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *