Dierenpark Amersfoort openingstijden

Dierenpark Amersfoort openingstijden

Een dagje erop uit met het hele gezin? Dan is Dierenpark Amersfoort de beste bestemming. Ga dieren kijken en de aap uithangen in dit prachtige dierenpark in het midden van Nederland. Bereid je goed voor op jouw dagje uit en bekijk hieronder wat de openingstijden van Dierenpark Amersfoort zijn.

Bekijk hier de overnachtingen >>

Wanneer is het park geopend?

 • Iedere dag open
  Dierenpark Amersfoort openingstijden

  Bron: https://www.dierenparkamersfoort.nl/dagje-dierenpark/

  Je kunt het Dierenpark Amersfoort iedere dag van het jaar bezoeken. Het park is maar liefst 365 dagen per jaar open. Dit betekent dat je ook op feestdagen naar de dierentuin kunt. Wat is nu leuker dan met Pasen of Bevrijdingsdag naar de dierentuin gaan!

 • De winterperiode
  Dierenpark Amersfoort hanteert verschillende openingstijden per seizoen. In de winter wordt het park minder bezocht, is het kouder en eerder donker. Daarom zijn er aparte openingstijden van 29 oktober tot en met 24 maart. Je kunt het park dan iedere dag bezoeken vanaf 10.00 uur tot en met 17.00 uur. Houd er dus rekening mee dat het park niet al om 9 uur ‘s ochtends open is en eerder sluit.
 • De zomerperiode
  De zomer is veruit het drukste seizoen bij Dierenpark Amersfoort. Hierdoor kun je het park langer bezoeken. Het park is dan namelijk iedere dag van 9.00 uur tot en met 18.00 uur open. De zomerperiode geldt van 25 maart tot en met 28 oktober.
 • Bijzondere dagen
  In Dierenpark Amersfoort is er altijd wel iets te beleven. Zeker in de zomermaanden worden er veel evenementen georganiseerd. Zo is het op sommige dagen mogelijk om de dierentuin zelfs tot en met 21.00 te bezoeken. Bekijk hiervoor de evenementenkalender op de website van Dierenpark Amersfoort. Ga ‘s avonds de dieren bezoeken en geniet van een uniek dagje weg.

Lekker de aap uit hangen? Het kan 365 dagen per jaar bij Dierenpark Amersfoort. Je kunt van ‘s ochtends tot ‘s avonds genieten van een geweldig dagje uit.

Dierenpark Amersfoort openingstijden
Wat vind jij?

Leave Comment

Overnachten in Sprookjesboom

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.