Altijd al apen en leeuwen in het echt willen zien? Bij Dierenpark Amersfoort kan dat. Dit dierenpark beschikt over enorm veel wilde dieren. Bekijk bijvoorbeeld zebra’s en giraffes of kijk hoe de pinguïns zich vermaken in hun bassin. Dierenpark Amersfoort is zeer populair. Het is daarom ook goed om rekening te houden met de drukte. Bekijk hieronder meer informatie.

Bekijk hier meer informatie over de drukkere dagen =>

Bekijk hier de overnachtingen >>

Vakanties en weekenden
Een dagje naar de dierentuin in de vakantie of het weekend lijkt een goed plan. Toch moet je er dan rekening mee houden dat het erg druk

Dierenpark Amersfoort drukte

Bron: https://www.dierenparkamersfoort.nl/dagje-dierenpark/prijzen/online-tickets/

is in het park. Je moet bijvoorbeeld langer wachten om naar binnen te kunnen en er is een kans dat heten parkeerterrein vol is en je elders moet parkeren. De topdagen qua drukte zijn in de schoolvakanties van de kinderen.

De ochtenden
Wil je in alle rust kunnen genieten van alle dieren? Bezoek dan het park doordeweeks in de ochtend. Je geniet dan van het park zonder alle drukte. Het kan wel zijn dat niet alle eetgelegenheden dan al geopend zijn. Wil je een rustig bezoek aan het park? Kom dan wanneer het park opengaat en geniet van alle rust.

Drukteverwachting op de website na te kijken.

Op de website van Dierenpark Amersfoort wordt al aangegeven of er drukte wordt verwacht. Je kunt online tickets kopen en zien welke dagen extra druk zijn. Wil je genieten van het park in alle rust? Kijk dan eerst online wat er wordt voorspelt qua drukte. Ook is het mogelijk om de klantenservice te bellen en te informeren naar de drukte in het park.

Wil jij ook alle dieren kunnen zien en genieten van een fijne dag in het Dierenpark Amersfoort? Kies dan een rustige dag uit. Het is verstandig om de weekenden en de vakanties te mijden vanwege de drukte. Geniet van een rustig dagje in het park wanneer je doordeweeks in de ochtend gaat.

Correcties, opmerkingen en vragen kunnen hieronder achtergelaten worden. Nuttig artikel dat gaat over de drukte in Dierenpark Amersfoort? Deel dit dan op social media, je website en/of blog. Op deze manier kunnen we dit artikel beter maken.

Last updated: maandag 25 februari 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *