De Schatkids

De Schatkids

Wat is er nu leuker dan een gezellig dagje uit met de kinderen? Er is een plek waar dit wel heel erg leuk is: de Schatkids in Veenendaal. Gezellig onder elkaar, vergezeld met leeftijdgenootjes onbezorgd een middag vol plezier en beweging ervaren? De Schatkids is de ideale plek voor je kinderen om zich eens lekker uit te leven. Want uitleven is geen woord teveel. Bij de Schatkids spelen kinderen van 0 tot en met 12 jaar, geheel overdekt. Dus ook als het slecht weer is of als het regent, kan er bij de Schatkids naar hartelust gespeeld worden. Als ouder of als begeleider hoef je ook geen entree te betalen. Het is tenslotte een speelpalijs voor kinderen. De Schatkids is ook een perfecte omgeving voor kinderfeestjes.

Spelen zoals spelen bedoeld is

De Schatkids

Bron: https://www.ballorig.nl/veenendaal

Bij de Schatkids spelen de kinderen gewoon zoals dat het beste voor ze is: door veel te bewegen en alles zelf te doen. Dat wil zeggen dat er bij de Schatkids helemaal niets is geautomatiseerd. Hierdoor kunnen de kinderen naar hartelust hun creatieve vaardigheden slijpen en veel bewegen. Dit is erg goed en gezond voor de ontwikkeling van de kids. Daarnaast kun je bij de Schatkids ook gewoon blijven eten als je dat wilt. Natuurlijk is er de keuze om een lekkere bak friet te eten. Deze friet is gebakken in verantwoord vet. Maar wil je het echt helemaal gezond houden voor je kinderen? Geen probleem. Bij de Schatkids is er heel veel gezonde keuze mogelijk als het gaat om eten. Zo hebben ze bijvoorbeeld een ‘bruine tarwe triangel’. En in plaats van een ijsje te nemen, zou je kunnen kiezen voor gezond en lekker ‘knijpfruit’. Ook wanneer je kinderen graag glutenvrij willem eten is dit geen enkel punt. Mocht jouw kind andere allergieën hebben, dan is het van harte toegestaan om zelf geschikt eten mee te nemen voor je kind. Op die manier is de Schatkids een geweldige plek voor iedereen. Om te spelen, te sporten en gezellig bij elkaar te zijn.

Op de kaart:

Meer pretparken in Nederland.

De Schatkids
4.8 met 26 stemmen

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

Overnachten in Sprookjesboom

Tips

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.