De Schatkids openingstijden

De Schatkids: een speelparadijs voor kinderen. Wanneer is het geopend?
Kinderen vinden het over het algemeen erg leuk om op avontuur te gaan. Ze willen gaan klimmen en klauteren en spelen met al het speelgoed dat ze om handen hebben. De Schatkids is een geweldig speelparadijs voor voornamelijk jonge kinderen waar ze lekker hun gang kunnen gaan. In dit overdekte speelparadijs kunnen zij genieten terwijl hun ouders rustig toe zitten te kijken. Gun je kinderen een echt avontuur en laat ze eens De Schatkids een bezoekje brengen. Het wordt voor hen een onvergetelijke dag!

Wat is er te doen?

De Schatkids is een groot overdekt speelparadijs voor kinderen. Er is hier genoeg te doen. De kinderen kunnen hier bijvoorbeeld spelen in de ballenbakken of gaan klimmen op de klimtoestellen. Natuurlijk ontbreken de speeltoestellen er ook niet. Voor de allerkleinsten is er ook genoeg te doen. Zij kunnen bijvoorbeeld gaan spelen in het zachte gedeelte waarbij er kussens zijn neergelegd zodat zij zich niet kunnen bezeren. De ouders kunnen heerlijk toekijken hoe hun kinderen plezier maken met andere kinderen. Dit kan eventueel onder het genot van een lekker hapje of een bakje koffie. Het speelparadijs is niet alleen ideaal om je te vermaken maar misschien ook om andere kinderen te leren kennen of zelfs vriendes en vriendinnetjes te maken. Ga snel op avontuur in het prachtige en leuke speelparadijs De Schatkids!

De openingstijden van De Schatkids

Je gunt je kind natuurlijk zo lang mogelijk plezier te hebben en dat kan dan ook bij De Schatkids. De openingstijden zijn doorgaans van 9 uur in de ochtend tot 6 uur in de avond, maar dit kan tijdens de schoolvakanties of speciale dagen afwijken. Het is dan ook aan te raden om even goed te kijken op de website van De Schatkids voor de actuele openingstijden. Een dagje uit voor de allerkleinsten zal noot meer hetzelfde zijn als ze op avontuur zijn geweest bij De Schatkids!

Correcties, opmerkingen en vragen kunnen hieronder achtergelaten worden. Nuttig artikel dat gaat over De Schatkids openingstijden? Deel dit dan op social media, je website en/of blog. Op deze manier kunnen we dit artikel beter maken.

Last updated: maandag 25 februari 2019
De Schatkids openingstijden
4.7 met 6 stemmen

Leave Comment

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.