De Holle Bolle Boom

De Holle Bolle Boom

De Holle Bolle Boom is een fantastische pretpark in het Noord-Hollandse Tuitjenhorn en geschikt voor het hele gezin. En of je nu in de winter komt of op een warme dag in de zomer, het pretpark is 363 dagen per jaar geopend vanaf 9:30 uur en gaat in het hoogseizoen pas om 19:00 uur dicht. De Holle Bolle Boom staat daardoor garantie van een volle dag speelplezier, zowel indoor als outdoor. Daarnaast is het niet enkel een pretpark, maar is er op het park ook enorm veel waterplezier te beleven. Neem dus ook je zwemkleding mee als je een bezoekje brengt aan De Holle Bolle Boom.

Bekijk hier de overnachtingen om naar het pretpark te gaan >>

De Holle Bolle Boom

Bron: https://www.hollebolleboom.nl/

Binnenattracties

Wat maakt het uit als het regent? Je kunt je bij De Holle Bolle Boom ook heel goed binnen vermaken in de fantastische binnenspeeltuin. De speeltuin is toegankelijk voor alle kinderen tot 11 jaar. Spannende glijbanen, klim- en springtoestellen garanderen de hele dag spelplezier. Voor de allerkleinsten is er een speciale minigaard aangelegd waar ze rustig en veilig kunnen spelen. Er is zelfs een speciale babyroom, voor verzorging van een baby.

Buitenattracties

Bij mooi en warm weer wil iedereen natuurlijk buiten spelen. Daar is bij De Holle Bolle Boom dan ook alle ruimte voor en het buitenterrein zit vol met verrassingen. Neem in ieder geval zwemkleding en handdoeken, mee nat ga je gegarandeerd worden. Het openluchtpark is voorzien van heuvels met allerlei leuke waterattracties en er is een spetterend Fonteinplein en een spetter- en spatbad, waar de kinderen lekker kunnen spetteren.

De Plons

Nee het is geen zwembad, maar je moet wel je zwemkleding aandoen als je van de Plons gebruik wilt maken. De Plons is een prachtige tropische waterspeeltuin. Het is een fantastisch waterparadijs voor kinderen vanaf 0 jaar tot 10 jaar. Er zijn allerlei glijbanen, waaronder de grote familieglijbaan en Chinees bad met een diepte van 1,35 meter. Hier kun je een fantastisch dagje waterplezier beleven in tropische temperaturen, want het is overdekt en nooit koud.

Meer leuke pretparken vind je hier.

Vraag, opmerking of wil je een review plaatsen over de Holle Bolle Boom, dan kan je hieronder een bericht achterlaten.

De Holle Bolle Boom
Wat vind jij?

Leave Comment

Overnachten in Sprookjesboom

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.