De Efteling mag nog niet starten met uitbreiden

De Efteling mag nog niet starten met uitbreiden

Op 1 maart 2019 heeft de Raad van State besloten dat er nog niet begonnen mag worden met het uitbreiden van het pretpark.

Uitbreiding Efteling

(Bron: Efteling.com)

Er zijn een aantal omwonenden dat zich zorgen maakt over de planning van de uitbreiding van het park. Er is eind vorig jaar bij de Raad van State beroep ingesteld tegen het bestemmingsplan én een verzoek tot voorlopige voorziening aangevraagd. De Efteling is teleurgesteld dat er niet begonnen mag worden met het uitbreiden van het park. Aan het einde van het jaar zal de Raad van State beslissen over de ingediende beroepen en vervolgens bepalen of de plannen, zoals die zijn beschreven in het bestemmingsplan, uitgevoerd mogen worden (Bron: Efteling.com).

Lees het volledige artikel op: https://www.efteling.com/nl/blog/nieuws/20190301-update-uitbreiding-efteling

De Efteling mag nog niet starten met uitbreiden
3.3 met 4 stemmen

Moderator

Alles over de leukste pretparken, attracties en nog veel meer.

Leave Comment

Tips

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.

Kortingscode pretpark gevonden?

Heb je een kortingscode of bon gevonden om met korting tickets te bestellen voor een pretpark en/of hotel? Stuur dit dan naar tips@pretparkennederland.nl. Onze lezers zullen je dankbaar zijn!