Cobra museum prijs

Het in Amstelveen gevestigde Cobra Museum heeft een grote collectie aan kunststukken die voornamelijk door leden van de Cobrabeweging zijn gemaakt. Deze Cobragroep was in de periode van 1948 tot en met 1951 een beweging voor moderne kunstenaars uit Denemarken, België en Nederland. Naast wisselende exposities en tentoonstellingen zijn er in de vaste collectie schilderwerken te bewonderen van onder andere de Nederlandse Corneille en Karel Appel. Bekijk hieronder meer over de prijzen van het Cobra museum.

Bekijk hier de prijzen >>

Toegangsprijzen van het Cobra Museum

Cobra museum prijs

Bron: https://www.cobra-museum.nl/plan-uw-bezoek/

Een toegangskaart voor het Cobra Museum kost voor volwassenen € 12,-. Jeugd van 6 tot en met 18 jaar betaalt € 7,50 voor een entreeticket, evenals mensen die in het bezit zijn van een CJP-pas, een CJP-docentenpas of een Studentenpas t/m 27 jaar. Gratis toegang wordt verleend aan:

  • Kinderen van 5 jaar en jonger
  • Mensen met een Museumkaart
  • Houders van een Stadspas Amsterdam of Stadspas Amstelveen
  • Donateurs van het Cobra Museum
  • Vrienden van het Cobra Museum
  • ICOM-leden
  • Mensen die in het bezit zijn van een BankGiro Loterij VIP-KAART
  • Houders van een Iamsterdam City Card
  • Mensen met een Rembrandtpas

Je kunt aan de kassa van het museum een Museumkaart aanschaffen en hiermee direct profiteren van kortingen op toegangsprijzen van diverse musea.

Tarieven voor groepen vanaf 15 personen

Voor jeugd die in groepsverband het museum bezoekt, zijn er andere tarieven van kracht. Zo geldt er voor leerlingen van het basisonderwijs een entreeprijs van € 3,75 per persoon. Voor leerlingen van het voortgezet onderwijs bedraagt de toegangsprijs € 4,50 per leerling. Als je wat extra begeleiding wenst tijdens je bezoek aan het museum, dan kun je kiezen voor een rondleiding. Een rondleiding voor scholen, tot een maximum van 15 leerlingen, kost € 50,- extra. Kies je voor een particuliere rondleiding, waarbij een maximum van 20 personen geldt, dan wordt er € 90,- extra in rekening gebracht. Houd er rekening mee dat de genoemde prijzen in 2018 gelden.

Leuk om te weten
Op de zondagen is het Kinderatelier van het Cobra Museum geopend. Kinderen van alle leeftijden kunnen hier al doende kennismaken met hedendaagse kunst. Er worden diverse materialen ter beschikking gesteld, zodat de kinderen hun eigen kunstwerk kunnen maken.

Correcties, opmerkingen en vragen kunnen hieronder achtergelaten worden. Nuttig artikel dat gaat over het Cobra museum en de toegangsprijzen? Deel dit dan op social media, je website en/of blog. Op deze manier kunnen we dit artikel beter maken.

Last updated: maandag 25 februari 2019
Cobra museum prijs
4.6 met 5 stemmen

1 Bericht

Moderator

33 minuten ago

Heb jij een korting gevonden?

Leave Comment

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.