Cobra museum openingstijden

In het Cobra Museum in Amstelveen vind je alles op het gebied van moderne kunst. Regelmatig wisselen de tentoonstellingen in het museum, waardoor je bij ieder bezoek weer nieuwe kunst ontdekt. Momenteel bezoek je in het museum de tentoonstelling: ‘Een ontembare kracht’. Deze tentoonstelling draait om de puurheid van kinderen die in de werken terug te zien is. Tijdens de tentoonstelling beleef je vooral veel, volwassenen worden uitgedaagd om ook te klimmen en te kruipen. Een absolute ervaring dus! Bekijk hieronder meer informatie over de openingstijden en nog veel meer.

Bekijk het hier >>

Natuurlijk kan je heerlijk zelf struinen tussen de kunstwerken, maar het is ook mogelijk om een rondleiding te volgen. Er worden

Cobra museum openingstijden

Bron: https://www.cobra-museum.nl/plan-uw-bezoek/

verschillende rondleidingen aangeboden.

  • De traditionele kunsthistorische rondleiding. Deze traditionele tour neemt je mee door het museum. Zo kan je de vaste collectie of juist de tijdelijke expositie verkennen. Ook kan je met deze rondleiding het gehele museum ontdekken.
  • De collectie of thematentoonstelling. Dit is dezelfde rondleiding als de bovenstaande. Tijdens deze rondleiding bekijk je alleen een gedeelte van het museum.
  • De Slow Art Walk. In alle rust worden enkele werken uit het museum uitgelicht. Zo heb je meer tijd om op te gaan in een aantal specifieke werken.
  • De Gallery Tour. Samen met de samensteller van de tentoonstelling loop je rond. Hierdoor ontdek je nog meer over de werken die worden getoond.
  • Speciale rondleidingen voor scholen. De rondleidingen zijn aangepast aan het basis- of voortgezet onderwijs.

Wat zijn de openingstijden van het Cobra museum?

Wil je een dagje naar het Cobra museum plannen? Dan is het handig om wat informatie op een rijtje te hebben.

  • Het museum is geopend op dinsdag tot en met zondag, van 11:00 uur tot 17:00 uur.
  • Koop jouw tickets online zodat je zeker weet dat je het museum kan bezoeken. Een ticket kost voor een volwassene 12 euro. Met een museumkaart heb je gratis toegang.
  • Het adres van het museum is: Sandbergplein 1, 1181 ZX Amstelveen.

Correcties, opmerkingen en vragen kunnen hieronder achtergelaten worden. Nuttig artikel dat gaat over het Cobra museum en de openingstijden? Deel dit dan op social media, je website en/of blog. Op deze manier kunnen we dit artikel beter maken.

Last updated: maandag 25 februari 2019
Cobra museum openingstijden
4.8 met 5 stemmen

Leave Comment

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.