Cobra museum korting

Cobra museum korting

Het Cobra museum is iets minder geschikt voor gezinnen met jongere kinderen. Ben je echter geïnteresseerd in creatieve vrijheid en experiment, ben je gedreven, vitaal en word je enthousiast van maatschappelijk engagement, dan is een bezoek aan dit museum zeker een aanrader. Hier stap je binnen in het expertisecentrum op het gebied van de beweging van kunstenaars kort na de oorlog in Amsterdam, Brussel en Kopenhagen. Hier gaat het om experiment en expressie. Op zoek naar kortingskaartjes voor dit interessante museum voor echte liefhebbers? Lees hieronder meer over het Cobra museum en de kortingen.

Bekijk hier de tickets >>

Kortingen voor het Cobra museum, waar?

 • Cobra museum korting

  Bron: https://www.cobra-museum.nl/plan-uw-bezoek/#location

  Kijk op de website van de ANWB. Regelmatig worden hier tickets met een leuke korting aangeboden.

 • Koop je de tickets bij het museum zelf, doe dit dan liever bij de kassa dan online. Bij de meeste musea levert online bestellen je korting op, maar bij het Cobra museum worden er in dat geval extra bankkosten berekend. Liever bij de kassa dus.
 • Ben je deelnemer van de BankGiro Loterij? Dan mag je gratis naar binnen in het Cobra museum.
 • Mensen die in het bezit zijn van een museumkaart kunnen gratis het museum in.
 • Dankzij de steun van Stadspas Gemeente Amsterdam mogen Stadspashouders Amsterdam gratis het museum binnenlopen.
 • Ook de volgende kaarten en passen geven je gratis toegang tot het museum: Vriend Cobra Museum, Donateur Cobra Museum, Stadspas Amstelveen, Rembrandtpas, ICOM en Iamsterdam City Card.
 • Doe mee met Ticketveiling. Een belangrijke tip is om van te voren te bepalen wat jouw hoogste bod is. Heb je dat helder, ga er dan lekker voor zitten en bied mee. Vaak lukt het op deze manier om met een hoge korting de tickets voor het Cobra museum te winnen.
 • Met de CJP-pas krijg je €4,50 korting op de entreeprijs voor het museum.
 • Neem een kijkje bij Groupon. Ook hier vind je vaak kortingskaartjes voor verschillende musea waaronder ook het Cobra museum.

Heb jij een korting gevonden die je wilt delen met anderen? Vul dan hieronder het formulier in. Daarnaast kunnen correcties, vragen en opmerkingen per e-mail toegezonden worden naar info@pretparkennederland.nl.

Cobra museum korting
4.5 met 2 stemmen

Leave Comment

Overnachten in Sprookjesboom

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.