Cobra museum adres

Het Cobra museum is vooral interessant voor volwassenen en jongeren vanaf ongeveer 15 jaar. Kernwoorden zijn onder meer gedrevenheid, vitaliteit, maatschappelijk engagement en creatieve vrijheid. Er is veel aandacht voor kunstenaars van net na de oorlog. Wil je weten hoe je dit museum in Amstelveen het beste kunt bereiken? Lees hieronder handige weetjes over het adres.

Bekijk het hier en de tickets >>

Het adres van het Cobra museum:

Cobra Museum for Modern Art — Sandbergplein 1, 1181 ZX Amstelveen.

Route en bereikbaarheid:
 • Cobra museum adres

  Bron: https://www.cobra-museum.nl/plan-uw-bezoek/#location

  Het museum is zowel met de auto als met de fiets goed te bereiken. Ook het openbaar vervoer is een uitstekende optie.

 • Het Cobra museum ligt ongeveer een half uurtje bij Amsterdam vandaan. Met de fiets welteverstaan. En we gaan dan uit van het centrum van Amsterdam. Heb je dus de mogelijkheid om te fietsen, dan is dat prima te doen. En waarschijnlijk ook wel de makkelijkste manier om het museum te bereiken.
 • Besluit je met de fiets te gaan en kom je uit de buurt van Amsterdam? Fiets dan richting het Olympisch stadion. Daarna volg je de Amstelveense weg. En dan blijf je steeds maar rechtdoor fietsen tot je aan de linkerkant het museum ziet.
 • Kom je met de auto en wil je navigatie gebruiken, kies dan als adres: Stadsplein 101 in Amstelveen.
 • Overal in de buurt van het Cobra museum moet je betaald parkeren.
 • Ben je geen fan van navigatie, kijk dan op de website van het museum. Vanuit verschillende richtingen is er een routebeschrijving aanwezig. Deze kun je eventueel uitprinten en meenemen.
 • Je zou kunnen parkeren in parkeergarage Stadshart.
 • Een andere optie is de P1 parkeergarage onder de voormalige V&D. Hier zijn de tarieven niet al te hoog en het is maar ongeveer 5 minuten lopen naar het Cobra museum. Je wandelt dan dwars door het winkelcentrum.
 • De bussen van het openbaar vervoer stoppen niet helemaal bij het museum, maar met 3 minuutjes lopen moet het meestal wel lukken.

Correcties, opmerkingen en vragen kunnen hieronder achtergelaten worden. Nuttig artikel dat gaat over het adres van het Cobra museum? Deel dit dan op social media, je website en/of blog. Op deze manier kunnen we dit artikel beter maken.

Last updated: maandag 25 februari 2019
Cobra museum adres
4.7 met 6 stemmen

1 Bericht

Moderator

33 minuten ago

Mis je informatie?

Leave Comment

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.