Centraal museum korting

Er zijn heel wat stedelijke musea in Nederland, maar het Centraal museum in Utrecht is het oudste van allemaal. Je leert hier veel over de kunst en de cultuur van deze stad met een bijzonder rijke geschiedenis. Vol indrukken kom je er altijd weer vandaan. Neem je de kinderen mee, dan is het leuk om bij Dick Bruna te kijken. Dat spreekt hen vast en zeker aan. Nu eerst maar eens kijken of er korting te krijgen is op de tickets voor het museum? Bekijk hieronder informatie over de eventuele kortingen en tickets voor het Centraal museum.

Bekijk hier de tickets >>

Kortingen op tickets.

 • Centraal museum korting

  Bron: https://www.centraalmuseum.nl/nl/plan-uw-bezoek/praktische-informatie/openingstijden-en-prijzen

  Jongeren van 13-17 jaar, CJP-pas houders, houders van een cultuurkaart en een studentenkaart krijgen korting op de toegangsprijs.

 • Kom je met meer dan 10 personen, dan gaat de prijs ook meteen een stukje omlaag.
 • Wie mag er gratis naar binnen? Iedereen die 12 jaar of jonger is, mensen met een Museumkaart, een Vriendenpas, een Rembrandtpas, de ICOM-kaart of een BankGiro Loterij VIP-KAART.
 • Hebben de kinderen de smaak te pakken gekregen nu ze een glimp opvingen van Dick Bruna? Aan de overkant van de straat vind je het Dick Bruna museum. Wilde je dat toch altijd al een keer bezoeken, doe dit dan ook op deze dag. Bezoek je beide musea op dezelfde datum, dan kun je een combinatieticket kopen. Je bent dan altijd een stukje goedkoper uit.
 • Via Ticketveiling kun je proberen de kaartjes voor het museum met korting binnen te krijgen.
 • Bezoek de website van Groupon en ontdek dat je hier op veel uitjes een leuke korting kunt krijgen. Het Centraal museum wordt hier ook regelmatig aangeboden.
 • Via de ANWB is het vaak mogelijk om met korting tickets voor musea te bestellen. Ook het Stedelijk museum doet regelmatig mee. Helaas kan dit niet het gehele jaar en de korting is uiteraard alleen geldig voor leden van de organisatie.

Heb jij nog een korting gevonden? Laat dit dan hieronder weten.

Correcties, opmerkingen en vragen kunnen hieronder achtergelaten worden. Nuttig artikel dat gaat over de kortingen bij het Centraal museum? Deel dit dan op social media, je website en/of blog. Op deze manier kunnen we dit artikel beter maken.

Last updated: maandag 25 februari 2019
Centraal museum korting
4.7 met 9 stemmen

1 Bericht

Moderator

33 minuten ago

Een korting ergens gevonden?

Leave Comment

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.