Centraal museum entreeprijs

Binnenkort een dagje cultuur snuiven in Utrecht? Sla het Centraal Museum dan zeker niet over. Wie goed voorbereid op pad wil, bestelt zijn entreetickets alvast van te voren online in de webshop. Hoewel het niet altijd even druk is in het museum, kan er een behoorlijke rij staan voor de kassa. Met je tickets al op zak ben jij iedereen te slim af en loop je direct door naar de kaartcontrole. Hier kun je het ticket vanaf je telefoon laten scannen, al mag je de kaarten natuurlijk ook gewoon ouderwets printen. Lees hieronder meer over de Centraal museum entreeprijs. Veel plezier met dit leuke dagje uit!

Bekijk hier de prijzen >>

Prijzen dagtickets voor het Centraal Museum.

Centraal museum prijs

Bron: https://www.centraalmuseum.nl/nl/plan-uw-bezoek/praktische-informatie/openingstijden-en-prijzen

Wat kost dat nou, een kaartje voor het Centraal Museum Utrecht?

  • Volwassenen: €13,50
  • Kind 13 t/m 17 jaar: €5,50
  • Kind 0 t/m 12 jaar: gratis

Het kaartje dat je online bestelt is enkel geldig op de door jou gekozen datum. Houd er rekening mee dat er soms voor grote, unieke tentoonstellingen een toeslag wordt gerekend. Dit wordt op de website altijd duidelijk aangegeven en je kunt het speciale ticket met toeslag daar direct bestellen. Dat is sterk aan te raden, want aan de kassa is er slechts een beperkt aantal van deze kaarten te koop. Er komt extra veel publiek op deze tentoonstellingen af, waardoor je een kaartje koopt in een gekozen tijdsblok. Zo komen de bezoekers goed gedoseerd binnen en hoef je niet extreem lang bij de ingang te wachten.

Tickets met korting

Bepaalde pashouders kunnen op vertoon van deze pas met korting of zelfs gratis naar binnen bij het Centraal Museum.

  • Gratis: Vriendenpas, Museumkaart, Bankgiro Loterij VIP-kaart
  • Korting: CJP-kaarthouders, U-pashouders, studenten

Wie gratis toegang heeft, hoeft geen e-ticket te bestellen. Het is voldoende om je pas te laten scannen bij de entree. Tickets met korting zijn online niet verkrijgbaar, maar enkel aan de kassa in het museum. De meeste pashouders en studenten betalen wel gewoon de toeslag die geldt op speciale tentoonstellingen. Vrienden en houders van de Bankgiro Loterij VIP-kaart krijgen altijd gratis entree.

Bekijk hier de tickets van het museum >>

Correcties, opmerkingen en vragen kunnen hieronder achtergelaten worden. Nuttig artikel dat gaat over de entreeprijzen van het Centraal museum? Deel dit dan op social media, je website en/of blog. Op deze manier kunnen we dit artikel beter maken.

Last updated: maandag 25 februari 2019
Centraal museum entreeprijs
4.8 met 6 stemmen

Leave Comment

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.