Carrousel Funhouse

Vind jij het ook zo leuk als er weer een kermis in de stad is? Nu kun je onbeperkt de kermis bezoeken bij Carrousel Funhouse te Vlissingen. Het is een heel veelzijdige overdekte kermis, dus je bent ook niet afhankelijk van de weersomstandigheden. Je kunt er teruggaan naar oude vervlogen tijden en spelen met nostalgische kermisspelletjes, maar ook gebruik maken van moderne videogames. En natuurlijk op een kermis kun je altijd leuke prijzen winnen. Dit maakt Carrousel Funhouse een ideaal en leuk uitje voor het hele gezin. Iedereen vind er wel een attracties die hij of zij leuk vindt. En helemaal leuk is het dat de entree gratis is!

Bekijk hier de overnachtingen in Vlissingen >>

De kermis bij Carrousel Funhouse.

Carrousel Funhouse
Bron: https://funhousevlissingen.nl/

De meeste spelletjes op de kermis ken je vast nog wel. Deze spelletjes zijn hier ook te spelen. Schieten, grijpautomaten, ballen rollen en ballen gooien en nog vele spelletjes meer. Als je van videogames houdt, dan ben je hier ook op het juiste adres, want via een videogame kun je autoracen, dansen of een leuk schietspel uitzoeken. En natuurlijk de oude vertrouwde flipperkasten staan er ook. En het belangrijkste en leukste van alles is dat je zoveel mogelijk punten kunt proberen te scoren, zodat je nooit met lege handen naar huis gaat.

Prijzen van Funhouse te Vlissingen.

Na een hele dag leuke spelletjes spelen, komt het leukste aan het einde van de dag: naar de prijzenshop om je punten om te wisselen voor een leuke prijs. Of je nu heel veel punten gespaard hebt of dat je een beetje pech hebt gehad en niet zoveel punten hebt weten te sparen, er is altijd wel een prijs voor je beschikbaar. Wil je liever toch een prijs, waar je toch een voldoende aantal punten voor moet behalen? Neem je punten dan mee naar huis en kom snel weer. Als je dan wel voldoende punten hebt behaald, kun je eindelijk je fel begeerde prijs meenemen naar huis.

Nog meer te doen

Naast de kermis is er bij Carrousel Funhouse nog meer te doen. Zo kun je zelf dj worden bij DJ academy Zeeland, of lekker poolen, snookeren of biljarten bij Cueaction. Wil je juist een gokje wagen, bezoek dan het Funtastic casino.

Lees hier meer over leuke pretparken.

Correcties, opmerkingen en vragen kunnen hieronder achtergelaten worden. Vind je dit een nuttig artikel dat gaat over Carrousel Funhouse in Vlissingen? Deel dit dan op social media, je website en/of blog. Op deze manier kunnen we dit artikel beter maken.

Last updated: vrijdag 15 februari 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *